Haberler

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Açıklaması

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Eskişehir Ticaret Borsası'nın, Tepebaşı Ziraat Odasın'dan haberi olmadığını söyledi.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Eskişehir Ticaret Borsası'nın, Tepebaşı Ziraat Odasın'dan haberi olmadığını söyledi.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Gündüzler Belediye Başkanı Mümin Gençoğlu ve Beyaz Altın Köyü Muhtarı Yüksel Girgin ile birlikte Eskişehir Ticaret Borsası'na 2012 yılının ilk mahsul arpasını getiren Rıfat Sarılar'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Buluşan, "Geçtiğimiz günlerde borsada gerçekleştirilen törene odamız davet edilmedi. Odamız kurulduktan sonra tüm çiftçilerimiz ve üyelerimiz ile birlikte başarılı çalışmalar yapıyoruz. Sanırım borsa'nın hala Tepebaşı Ziraat Odası'nın varlığından haberi yok. Biz her zaman üyelerimizin yanındayız. Çiftçilerimiz kaliteli ürünler veriyorlar. Dilerim ki ürün denetimlerinde kalite düşük tutturularak fiyatlarda indirim yapılmaz" dedi.

Çiftçi Rıfat Sarılar ise, "İlk mahsulü verdiğimiz için çok mutluyuz. Gelirimizden çok giderimiz oluyor. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz. Maliyetimizi karşılayamıyoruz. Giderlerimiz düşürülürse ürün fiyatlarımız da daha iyi olur" dedi.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan çiftçi Rıfat Sarılar'a altın takarak tebrik etti.

(MD)

25.06.2012 13: 27: 19

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Sarılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title