Haberler

Tenisi Sokağa Taşıdılar

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) ev sahipliği ve Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğu'nda Erzincan'da gerçekleştirilen "TEB Sokak Tenisi" etkinliğinde, 200'den fazla insan tenis oynadı.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) ev sahipliği ve Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) sponsorluğu'nda Erzincan'da gerçekleştirilen "TEB Sokak Tenisi" etkinliğinde, 200'den fazla insan tenis oynadı.

Cumhuriyet Meydanı'nda tenis eğitmenleri gözetiminde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 7 yaş ve üzeri ı çocuklar, hayatlarında ilk kez tenis oynamanın mutluluğunu yaşadı. Türkiye'nin tüm meydanlarında herkes Sokak Tenisi ile tanışırken, Erzincan da Cumhuriyet Meydanı'nda Başta Türkiye Tenis Fedarasyonu Erzincan İl Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Mehmet Yazıcı ile Erzincan Tenis Kulübü Antrenörleri Fatih Çöpür ve Serkan Pacacı, Mini Tenis Sahaları, Raketler ve Tenis toplarıyla Erzincanlı'ları sokak tenisi ile buluşturdular.

200'den fazla başta çoçuklar olmak üzere 7'den 70'e herkesin tenis sporuyla tanışmasını sağlayan şenlikte çocuklar, gençlerle ve yaşlılar ile birlikte tenis oynayan Türkiye Tenis Fedarasyonu Erzincan İl Temsilcisi Yard. Doç. Dr. Mehmet Yazıcı tenisin zengin sporu olmadığını göstermek istediklerini söyledi.

Yazıcı; " Spor yapmak birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirir .Amacımız tenisi yaygınlaştırmak ve geliştirmek. TTF'nin, 5 yıllık gelişim planı içerisinde yer alan projelerinden biri olan sokak tenisi etkinliği geçtiğimiz ay 78 ilde gerçekleştirilmişti. Bu kapsamda ilki 19 Mayıs'ta Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen sokak tenisi etkinliklerinin ikincisini burada yapmış olduk. Unutmayalım ki günümüzde spor camiasında belli bir noktaya ulaşmış kişiler sokaklardan çıkmıştır. Bu yüzden teniste yeni yetenekleri keşfetmek ve normal şartlarda tenis yapma imkanı olmayacak çocuklarımıza bu tip etkinliklerle tenisi sevdirmek bizim için çok önemli. Bu etkinliğimizi yılda iki kez gerçekleştireceğiz, ilkini ekim ayında gerçekleştirdik ikincisini ise nisan veya mayıs ayı gibi gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Ekonomi Bankası Mehmet Yazıcı Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title