Haberler

Tendürek'te Mahsur Kalan 13 Kişi Kurtarıldı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Van -Ağrı Kara Yolundaki Tendürek Geçidi'nde Mahsur Kalan 13 Kişinin Kurtarıldığını Bildirdi.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Van-Ağrı kara yolundaki Tendürek Geçidi'nde mahsur kalan 13 kişinin kurtarıldığını bildirdi.

Karaloğlu, Tendürek Geçidi'nde 15 kilometrelik yolda kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan araçların olduğu ihbarının alındığını belirtti.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğüne bağlı 6 greyder, 2 kar küreme aracı ve bir yükleyici ile ekiplerin bölgeye giderek çalışma başlattığını anlatan Karaloğlu, burada mahsur kalan 4 kişinin kurtarıldığını ve ekiplerin, zirveye doğru yol açma çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Karayolları ekiplerinin ardından bölgeye kar paletli ambulanslarla birlikte 33 personelin de gönderildiğini belirten Karaloğlu, ''Bu çalışmalar kapsamında yolda bekleyen toplam 13 kişiye ulaşılarak kurtarıldı. Vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi. Tedbir amaçlı olarak da 1 kar paletli ambulansla 1 kar aracını Uzunyol Köyü'nde bekletiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title