Haberler

Temsilcilerimiz Eurocup'taki 9. Haftalarını Tamamladı

Temsilcilerimiz EUROCUP'TAKİ 9. HAFTALARINI TAMAMLADI Eurocup'ta Banvit, Aykon TED Ankara Kolejliler, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş İntegral Fores gruplarında dokuzuncu maçlarını oynadılar.

Temsilcilerimiz EUROCUP'TAKİ 9. HAFTALARINI TAMAMLADI

Eurocup'ta Banvit, Aykon TED Ankara Kolejliler, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş İntegral Fores gruplarında dokuzuncu maçlarını oynadılar.

E Grubu'nda yer alan ekibimiz Pınar Karşıyaka, ilk maçta 80-66'lık skorla kaybettiği Khimki Moskova'yı konuk etti. Maçtan temsilcimiz, 76-95 mağlup ayrıldı. Esteban Batista'nın 18, Jon Diebler'in 14, Bobby Dixon'ın 12, Barış Hersek'in ise 11 sayılık performansları Pınar Karşıyaka'nın galibiyet için yeterli olmadı.

F Grubu'nda bulunan Aykon TED Ankara Kolejliler ise deplasmanda Nizhny Novgorod ile karşılaştı. Rus ekibiyle Ankara'da oynadığı ilk maçı 73-72 kaybeden ekibimizin, bu maçı 87-92 kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Clay Tucker 23 sayı ile takımın en skorer ismi olurken, Vladimir Golubovic 20 sayı, 9 ribaund, 4 blok, Kristaps Valters 18 sayı, 9 asist, Serkay Candan ise 14 sayı, 9 ribaund ile maçı noktaladı.

G Grubu'nda mücadele eden Banvit, 9.hafta mücadelesinde Maccabi Haifa ile karşı karşıya geldi. İsrail'de oynanan ilk karşılaşmayı 72-69'luk skorla kaybeden temsilcimiz, seyircisi karşısında Maccabi Haifa'yı 95-76 yenerek rövanşı aldı. Chuk Davis 20, Sammy Mejia 19, Cevher Özer 13, Klemen Prepelic 12, Ermal Kuqo ise 10 sayı ile temsilcimizde çift haneli rakamlara ulaşarak skora katkı verdiler.

H Grubu'nda bulunan Beşiktaş Integral Forex ise ilk maçta 71-57 mağlup ettiği Panionios ile Yunanistan'da karşılaştı. Karşılaşmadan Siyah Beyazlılar 77-67 mağlup ayrıldı. Colton Iverson ile Chris Lofton 13'er sayı üretirken, Tomislav Ruzic ise 10 sayı ile maçı noktaladı. Bu sonuca rağmen temsilcimiz averajla gruptaki liderliğini korudu.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Beşiktaş Banvit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title