Haberler

Temmuz ayında gençlerin kar keyfi

Güncelleme:

Temmuz ayında gençlerin kar keyfi Kartopu oynayıp doyasıya kaydılarADIYAMAN - Adıyaman'da, bir grup genç Temmuz ayı sıcaklıklarına rağmen erimeyen karda kayarak doyasıya eğlendi.

Temmuz ayında gençlerin kar keyfi

Kartopu oynayıp doyasıya kaydılar

ADIYAMAN - Adıyaman'da, bir grup genç Temmuz ayı sıcaklıklarına rağmen erimeyen karda kayarak doyasıya eğlendi.

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesine bağlı Sarıkaya (Çiğ) Köyü sınırlarında kalan ve 2 bin 550 metre yüksekliğindeki dağın zirvesinde bulunan Ulubaba Türbesine gelen gençler, hem türbeyi ziyaret etti hem de burada bulunan karlar üzerinde kartopu oynayıp zaman geçirdi. 16 Temmuz Günü Ulubaba Türbesine gelen bir gurup genç daha sonra zirvede bulunan kar birikintisini gördü. Kış ayında Adıyaman'a yağmayan karın hasretini çeken gençler, kar birikintisi üzerinde kartopu oynadı. Oldukça keyifli dakikalar yaşayan gençler kaymayı da ihmal etmedi. Kayarak düşen gençlerin o keyifli anları ise saniye saniye kaydedildi.

Keyifli dakikalar yaşayan gençler, ilk defa yaz ayında kar topu oynadıklarını ve oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Adıyaman Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title