Haberler

Temizlikçilerin Gururu; Oğlum Bak Git

Güncelleme:

Siirt Belediyesi temizlik işlerinde kullanılan çöp araçlarına "Oğlum bak git" figürü yapıştırıldı.

Siirt Belediyesi temizlik işlerinde kullanılan çöp araçlarına "Oğlum bak git" figürü yapıştırıldı.

Sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kıran ve Türkiye'nin gündemine oturan, bir çöpçü ile bir çocuğun kavgası, Siirt belediyesi tarafından figür haline getirildi.

Temizik işçilerinden Mehmet Kurt, "Bu uygulamadan çok memnunuz, bu video ile değerimiz daha iyi anlaşıldı. Bu görüntüleri araçlarımıza yapıştırmak için bağlı olduğumuz temizlik şirketinden izin aldık. Vatandaşların çok ilgisini çekiyor. Vatandaşlar araçların fotoğrafını çekip Facebook'ta paylaşıyor" dedi.

Kocaeli Gölcük'te belediye temizlik işçisi ile bir çocuğun arasında geçen video 'Oğlum bak git' ismiyle izlenme rekoru kırmıştı.

İddiaya göre olay, Gölcük Belediyesi'nin konuşma zorluğu çeken temizlik çalışanının, kendisiyle dalga geçen çocuklardan birine tokat atmasıyla başladı. Ancak temizlik işçisinin defalarca uyarmasına rağmen çocuk, üzerine gitmeye devam edince işçi de bu kez de elindeki süpürge ile kovalamaya başlıyor.

Fakat videoda olmayan, olayın daha sonraki kısmında çocuğun, temizlik işçisinden dayak yiyerek hastanelik olduğu ortaya çıkmıştı. Kafasına 12 dikişe atılan çocuğun ailesi, temizlim işçisinden şikayetçi olacaklarını açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Siirt Belediyesi Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title