Haberler

Temizlik Kampanyası Etkinlikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Batman Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle düzenlediği temizlik kampanyası devam ediyor.

Batman Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle "Sokak Senin Kent Senin" adıyla geçekleştirdiği temizlik Kampanyasına Yavuz Selim mahallesindeki temizlik çalışmaları ve belediye su arıtma tesisinde fidanların dikilmesiyle devam edildi.

Temizlik kampanyası çerçevesinde Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile kampanya destekçisi kurum temsilcileri kampanya programı çerçevesinde Yavuz Selim mahallesindeki temizlik çalışmalarına katıldı.

Eşbaşkanlar temizlik çalışmalarına başlamadan önce Vali Zeki Şanal Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek, çevre ve temizlik konulu bir konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra Özdemir ve Akel, Vali Zeki Şanal Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenlerinin yanı sıra kampanyayı destekleyen kurum yöneticileri ve halkla birlikte Yavuz Selim mahallesinin cadde ve sokaklarını temizledi. Mahalledeki temizlik çalışmalarının tamamlanmasından sonra Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, Batman'daki izci guruplarının oluşturduğu yüzü aşkın öğrenciyle birlikte fidan dikimi için Batman Belediyesi su arıtma tesisine geldi.

Tesisin yanında ağaçlandırma için ayrılan alana öğrencilerle birlikte 150 fidan diken eşbaşkanlar öğrencilere gösterdikleri duyarlıktan dolayı teşekkür ederek, "Çevremizin yeşil olması, oksijenin daha fazla olması anlamına geliyor. Sizler de izci gurupları olarak burarda ağaç dikme etkinliğinde bize katılarak yardım ettiğiniz için Batman Belediyesi eşbaşkanları olarak sizlere teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dünya Çevre Günü Gülistan Akel Sabri Özdemir Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title