Haberler

Temizlik İşçilerine 'Bomba' Eğitimi

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Temizlik Hizmetlerinde Çalışan Belediye ve Taşeron Şirket İşçilerine 'Bomba' Konulu Seminer Düzenledi. Seminerde, Bomba Uzmanları, Temizlik İşçilerine, Şüpheli Paket Gördüklerinde Neler Yapmaları Gerektiğini Anlattı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi, temizlik hizmetlerinde çalışan belediye ve taşeron şirket işçilerine 'bomba' konulu seminer düzenledi. Seminerde, bomba uzmanları, temizlik işçilerine, şüpheli paket gördüklerinde neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Melikgazi Belediye Başkanı AKP'li Memduh Büyükkılıç, özellikle çöpleri toplayan temizlik işçilerinin her gün işleri gereği bir çok paket ile karşılaştıklarını, gerek iş güvenliği gerekse toplum güvenliği açısından bu işçileri şüpheli paketler konusunda eğitmeyi uygun gördüklerini söyledi. Büyükkılıç, ''Emniyet Müdürlüğü bomba uzmanları, temizlik işçilerine 'bomba' ve 'şüpheli paket' konusunda eğitim verdi. Teorik bilgiler slayt gösterisiyle desteklendi. Seminerde uzmanlar, temizlik işçilerinden, çöp kutusu ve konteynerlerde açılmamış paket, paket içinde ışıklı düzenek, kablolar bulunması ya da ses çıkaran mekanik düzen olması halinde, hemen Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi vermelerini istedi'' dedi.

'Bomba' konulu eğitim seminerine katılan 224 temizlik işçisine, katılım belgesi verildi.

KAYSERİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title