Haberler

Temizlik Başladı

Ertuğrul Sağlam, Higuain ile Diatta'yı Göndermeye Karar Verdi. Teknik Patron Vestel Manisa Maçı Sonrası Performansından Memnun Kalmadığı Oyuncuları Açıklayıp, Yollarını Ayıracak.

Ertuğrul Sağlam, Higuain ile Diatta’yı göndermeye karar verdi. Teknik patron Vestel Manisa maçı sonrası performansından memnun kalmadığı oyuncuları açıklayıp, yollarını ayıracak.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, daha önce bahsettiği takım içinde bazı oyuncularla yolları ayırma konusunu yürürlüğe soktu. Teknik patron, isteyerek transfer ettirdiği ancak hiçbir varlık gösteremeyen Higuain ve Diatta’ya devre arasında yollarının ayrılması gerektiğini söyledi. Sağlam, dün menajer Sinan Engin, antrenör Mutlu Topçu ve tüm oyuncuların bulunduğu ortamda sezon başından bu yana sergiledikleri performansı tek tek inceledi. Vestel Manisa maçı sonrası da beklenen performansı göstermeyen oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyledi. Higuain ve Diatta’nın çok yönlü oyuncu olduklarını fakat uyum sorunu yaşadıklarını vurgulayan Sağlam şöyle konuştu:

Gençler takipte

"Her iki oyuncudan faydalanmak istedim. Fakat düşündüğüm sistem ile takım içindeki uyum örtüşmedi. Her iki oyuncunun devre arasında kiralık verilmesi ya da gönderilmesi takım için faydalı olur. Bazı oyuncularda istediğim performansı gösteremedi. Bu isimleri Manisa maçından sonra açıklayacağım. Takımda geniş çaplı bir revizyon yapacağım.

Bazı transferler istediğim gibi çıkmadı. Diatta, Higuain, Ricardinho bu sezon çok verimsiz bir performans sergilediler. Sezon başından bu yana takip ettiğim Bolu, Kocaelispor, İnegölspor ve Fethiyespor’dan almak istediğimiz bazı genç oyuncular var. Kulüpleri ile görüşüp bu oyuncular hakkında bilgi isteyeceğiz."

Engin’den destek

Sinan Engin ise Sağlam’a her konuda destek verdiğini belirtirken, "Transfer döneminde herkesin düşüncelerini paylaştın. Göreve geldiğim günden bu yana kulüp menfaatleri için çalıştın. Beşiktaş’ın ikinci yarıda daha başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Öte yandan SerdarKurtuluş’un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title