Haberler

Temel Atma Töreninde Yaşanan Kazada 2'si Belediye Başkanı 3 Kişi Yaralandı

Mardin'in Kızıltepe İlçesinde, Belediye Tarafından Altyapı Çalışmalarının Başlatılması Dolayısıyla Düzenlenen Törende Üzerlerine Kanalizasyon Borusu Düşen 2'si Belediye Başkanı 3 Kişi Yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, belediye tarafından altyapı çalışmalarının başlatılması dolayısıyla düzenlenen törende üzerlerine kanalizasyon borusu düşen 2'si belediye başkanı 3 kişi yaralandı.

Kızıltepe Belediyesi tarafından altyapı projesinin hayata geçirilmesi için bugün temel atma töreni düzenlendi. Törene Kızıltepe Belediye Başkanı Cihan Sincar, DTP Eşbaşkan Vekili Selma Irmak, Sürgücü Belediye Başkanı Zeyniye Öner, Şenyurt Belediye Başkanı Abdulkadir Ağaoğlu, Mazıdağı Belediye Başkanı Nuran Atlı, DTP İl Başkanı Ferhan Türk, DTP Kızıltepe ve Derik ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kanalizasyon borularının döşeneceği alanda bir araya gelen kalabalığa hitaben konuşan

Kızıltepe Belediye Başkanı Cihan Sincar, kanalizasyon sorununun ilçenin en büyük sorunu olduğunu belirterek, yaptıkları projelerle bu sorunu ortadan kaldırdıklarını söyledi. Altyapı çalışmalarının bugün başladığını ifade eden Sincar, bu çerçevede tüm Kızıltepe'nin altyapı sorununun bittiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından belediye başkanları vincin üzerindeki büyük buz borularının kazılan çukura konulması için kurdeleyi kesti. Bu sırada vinçten ayrılan borular, belediye başkanlarının üzerine düştü. Meydana gelen kazada vincin altında kalan Kızıltepe Belediye Başkanı Cihan Sincar ve Kızıltepe Belediyesi Kanalizasyon Birim Şefi Şeyhmus Abuçka adlı belediye işçisi hafif yaralanırken, Sürgücü Belediye Başkanı Zeyniye Öner ise kanlar içerisinde kaldı. Alanda bulunan vatandaşlar tarafından

Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

(İA-FA-OMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title