Haberler

Temassız Asansör Çağrı Sistemi iyi uygulamalar arasında

Güncelleme:

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Temassız Asansör Çağrı Sistemi'nin (TÇS-44) Sağlık Bakanlığı tarafından iyi uygulama örnekleri arasında gösterildiği belirtildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Temassız Asansör Çağrı Sistemi'nin (TÇS-44) Sağlık Bakanlığı tarafından iyi uygulama örnekleri arasında gösterildiği belirtildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı, ülke genelindeki sağlık tesislerindeki iyi uygulama örneklerini değerlendirdi.

Başkanlığın sağlık tesislerindeki teşvik edici, ilham verici, özgün örneklerinin yer aldığı Kamu Hastaneleri İyi Uygulama Örnekleri Verimlilik ve Kalite Uygulamalarının gösterildiği sitede, Temassız Asansör Çağrı Sistemi Projesi örnek olarak yerini aldı.

Kamu alanında bir ilk olarak Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başhekimlik binasında uygulamaya başladığı Temassız Asansör Çağrı Sistemi, koronavirüs salgınına karşı teması en aza indirmeyi amaçladı.

Kısa bir dönem içinde kabin içinde temassız olarak basılmasını sağlayan sistem, entegre edilecek.

İleriki aşamada hastane geneli diğer asansörlere kurulumu yapılacak olan sistem, kullanıcının TÇS-44 cihazının alt kısmına elini yaklaştırmasıyla sistem otomatik olarak algılıyor ve asansörü çağırıyor.

Uygulamanın tüm hastanelerde uygulanabilir nitelikte olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title