Haberler

Tem Otoyolu'nda Kutlama Trafiği

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarını Türk Telekom Arena'da yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarını Türk Telekom Arena'da yaptı. Akşam 19.30 sıralarında başlayan kutlamalara onbinlerce taraftar katıldı.Taraftarların stada akın etmesiyle stad etrafında trafik yoğunluğu oluştu.Galatasaray için her şeye değer diyen taraftarlar yol kenarlarına araçlarını park ederek kutlamalara katıldılar.

Yoğunluk nedeniyle stad otoparkına giremeyen taraftarlar ters yöne girerek trafiği zaman zaman tehlikeye attı.Bazı sürücüler oluşan trafiğe tepki gösterdi.Bir sürücü "Galatasaray'ın kutlaması var ama biz de doğuma gidiyoruz.Bebeğimiz olacak" diyerek duruma tepki gösterdi. Trafikte kalan bir ambulans sürücüsü sirenini çalarak kendine yol açmaya çalıştı. - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Telekom Arena Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title