Haberler

Tem Otoyolu Gişelerindeki Kaza

Mersin'in Tarsus İlçesinde, Tem Otoyolu Yenice Beldesi Turnikelerinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 6 Kişinin Cenazesi, Yakınları Tarafından Alınarak Adıyaman'a Götürüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, TEM Otoyolu Yenice Beldesi turnikelerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, yakınları tarafından alınarak Adıyaman'a götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'deki yakınlarının düğününe gitmek için Adıyaman'dan yola çıkan kişilerin içinde bulunduğu 02 AU 832 plakalı otomobilin, TEM Otoyolu Yenice beldesi turnikelerindeki gişelerin beton bariyerine çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücüsü Yusuf Yetgin ile Mehmet Akkuş (48), Naciye Yetgin (53), Kadriye Akkuş (12), Tülay Akkuş (54) ve 7 aylık Muhammed Berat Yetkin'in cenazesi, Tarsus Devlet Hastanesi'nden yakınları tarafından teslim alındı.

Kazada oğlu Yusuf Yetgin, torunu Berat Yetgin ile 4 akrabasını kaybeden 61 yaşındaki Ramazan Yetgin, "Oğlum Yusuf İzmir'de teyzesinin düğününe gitmek istedi. 15 gün önce kötü bir rüya gördüm. Kendisine 'yollar kötü, İzmir'e gitme dedim'. İçimde hep kötü bir his vardı, ama bunu oğluma anlatamadım, dinletemedim. Oğlum benim sözümü dinlemedi akrabaları da alarak gece yola çıkmış. En sonunda başımıza bu geldi" dedi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ait cenaze aracıyla Adıyaman'a götürüldü.

Bu arada, ağır yaralanan Ümmühan Yetgin'in Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

(EY-AB-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title