Haberler

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!

Güncelleme:

İstanbul TEM Otoyolu'nda, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kişiye, yolda seyreden araçlar çarptı. Uzun süre araçların altında kalan yayanın cesedi, parçalara ayrıldı.

İstanbul'da Hadımköy TEM Ototyolu'nda, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kişiye araçlar çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedini yoldan geçenler fark etmedi. Uzun süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Polis, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı.

ÇOK SAYIDA ARAÇ CESEDİN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Kaza, saat 19.40'ta Hadımköy TEM Otoyolu gişeler yakınında Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, erkek olduğu değerlendirilen kimliği belirsiz 1 kişi, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada seyir halindeki araçlar bu kişiye çarptı. Yoldan geçen ve sürücülerinin fark etmediği birden çok araç, olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedi üzerinden geçti. Uzun bir süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Ceset parçalarını fark eden bir TIR sürücüsü, aracıyla yolu kapatıp polise haber verdi.

100 METRE ALANDAN CESET TOPLANDI

Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bir süre yolu trafiğe kapattı. İnceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı. Parçaların toplanmasının ardından trafik önce kontrollü olarak emniyet şeridinden sağlandı. Edirne istikametinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Ceset parçaları Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından yolun açılmasıyla trafik normale döndü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500

Yorumlar (23)

ısparta lı boksör. piskolok:

cesedi görmeden ezip gecenlere sözüm yok. kasıtlı olarak ezenlere şu sözüm var yarına kalır yanına kalmaz.

19
2
yanıtYanıtla
şah:

Aciba bu araçla gecenler rahat yatıyorlarmı yatağında bu insanlar 1 kuş gecse insan fark eder

16
4
yanıtYanıtla
THE:

Senin dediğin gibi olsa neyse cadde değil orası tem 120 km hızla gidiyorsun geçen benim önümede çıktı. Dur diye işaret yapıyor vursak haksız değiliz ama rahatsızlık duyardım vicdanen

yanıt3
yanıt1
VATANDAŞ:

Bir varmış bir yokmuş işte. Dünyada ölümden başkası yalan. Kimbilir neler yaşadı ne acılar çekti ne hayalleri vardı. Hepsi yalan oldu gitti kendiyle birlikte. Allah rahmet eylesin.

18
0
yanıtYanıtla
M.T:

Tem de karsidan karsiya gecmek ne demek ?

17
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Allah,,ölümünde hayırlısını versin.. Amin

17
0
yanıtYanıtla
türkiyeli:

millet nasil görsün, ki her kezin elinde cep telefonu ona mesaj buna mesaj yetistirecegim diye. araba sürdügünden haberleri yok, ki

14
1
yanıtYanıtla
NEvZat bilir:

Yazık yaaa

14
0
yanıtYanıtla
Mert:

simsiyah elbiselerle hortlak gibi otoyoldan karşıya geçende var..dizinde telefon dizine bakıp dizinde mesaj yazan sürücü de var..

12
1
yanıtYanıtla
xd:

Otoyoldan geçilmez 120 km hız ile nasıl durak ;S

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title