Haberler

Telstar: 0 - Fenerbahçe: 7

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Fenerbahçe, bu ülkede yaptığı ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7-0 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Fenerbahçe, bu ülkede yaptığı ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7-0 yendi.

Hollanda'nın Arnheim kentinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, bugün Tillburg Willem 2 Stadı'nda yapılan maçta Hollanda İkinci Lig takımlarından Telstar'ı 7-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ve birbiri ardına ataklar geliştiren sarı lacivertliler, 9. dakikada Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.

Golden hemen sonra tribünden sahaya inen genç bir Fenerbahçe taraftarı, maçın bir süre durmasına neden olurken, genç taraftar, Tümer ve Anelka'ya sarıldıktan sonra güvenlik güçlerince sahadan uzaklaştırıldı.

İlk 11'de sahaya çıkan Fransız futbolcu Anelka, gösterdiği performansla dikkat çekerken, 29. dakikada attığı golle de takımını 2-0'a taşıdı.

Tuncay ise 40. dakikada rakip fileleri bir kez daha sarsarak ilk yarının skorunu belirledi: 3-0

İkinci yarıya bazı oyuncularını değiştirerek giren Fenerbahçe, 53. dakikada Uğur'un attığı golle 4-0 öne geçerken, aynı futbolcu 73 dakikada takımının son golüne de imzasını attı.

Sarı-lacivertlilerin Hollanda'da yaptığı ilk hazırlık maçında genç futbolcu Semih, 57. ve 63. dakikalarda attığı gollerle farklı skorlu galibiyette etkili oldu.

Fenerbahçe'nin Telstar ile yaptığı hazırlık maçına gurbetçiler de ilgi gösterirken, maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarını ateşlediler.

Öte yandan Hollanda kampına sonradan katılacak olan yeni teknik direktör Zico'nun yardımcısı Santana, maç boyunca sık sık not aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title