Haberler

Telsim Vodafone'dan Yeni Yılda Sınırlar Ötesi Tarife

Telsim Vodafone, "Sınırlar Ötesi Tarife"yle Kullanıcılarına Diğer Ülkelerdeki Vodafone Kullanıcılarını Daha Ucuza Arama Fırsatı Sunacak.

Telsim Vodafone yeni yıla "Sınırlar Ötesi Tarife" ile giriyor.

Telsim Vodafone'den yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2007'de başlayacak olan Sınırlar Ötesi Tarife seçeneğiyle Türkiye'deki Telsim Vodafone kullanıcıları, yurtdışında Vodafone şebekesi kullanan akrabaları, iş bağlantıları ve dostlarıyla aynı ülke ve şebekedeymiş gibi konuşabilecek.

Türkiye'deki Vodafone kullanıcıları, diğer ülkelerdeki Vodafonelularla şebeke içi konuşma fiyatı olan dakikası 29 kuruşa konuşabilecek. Sınırlar Ötesi tarife kapsamında, yurt içi ve yurt dışındaki diğer tüm operatörlere yönelik aramaların dakikası da sadece 59 kuruş üzerinden fiyatlandırılacak. Okyanusya'nın yanı sıra, Pasifik, Küba, Falkland ve Kuzey Kore gibi ülkeleri de kapsayan uzak mesafe aramalarının dakika ücreti ise 2.25 YTL olarak belirlendi.

Türkiye'ye özel Sınırlar Ötesi Tarife sadece faturalı hatlar için geçerli, roaming ve uydu görüşmelerini ise kapsamayacak. Aylık sabit ücreti 10 YTL olan tarifede Telsim Vodafone'dan yurt dışındaki Vodafone kullanıcılarına yönelik aralamalara özel 29 kuruşluk ücretlendirme aylık bin dakika ile sınırlı tutuluyor. Bin dakika sonrası 59 kuruşla ücretlendirilecek ve yapılan tüm aramalar dakika bazlı değerlendirilecek. Bin dakika limiti yurt içi Telsim Vodafone görüşmeleri için ise geçerli olmayacak. Sınırlar Ötesi Tarifede yurtiçi SMS gönderim bedeli 15 kuruş, yurtdışı SMS gönderimi 22.5 kuruş olarak ücretlendirilecek.

Vodafone'un hizmet verdiği, indirimli aranabilen ülkeler, "Almanya, Arnavutluk, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hollanda, İrlanda, İtalya, İspanya, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yunanistan, Avustralya ve Yeni Zelanda" olarak belirlendi.

Uzak Mesafe ücretlendirilmesine tabi ülkeler arasında da Cook Adaları, Diego Garcia, Doğu Timur, Falkland Adaları, Gine Bissau, Grönland, Guantanamo, Kirbati, Kuzey Kore, Küba, Lichtenstein, Nauru, Niue, Palau, Papua Yeni Gine, Saint Helena, Saint Tome ve Principe, Salomon Adaları, Somali, Tokelau yer alıyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title