Haberler

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

Güncelleme:

Acun Ilıcalı başta olmak üzere büyük bir kitlenin sempatisini kazanan ve Jim Carrey'e benzerliğiyle de çok konuşulan Alp Kırşan kimdir? Alp Kırşan hakkında bilinmeyenler…

ALP KIRŞAN KİMDİR?

İstanbul Levent 3 Kasım 1979 doğumlu olan Alp Kırşan aslen İzmir Karşıyakalıdır. Babaları eski futbolcu Erdinç Kırşan'nın iki oğlundan biridir Alp Kırşan.Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirdikten sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde lisans eğitimi almıştır.

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

BEST MODEL OF TURKEY BİRİNCİSİ

Spor ve Sanat Akademisi mezunu ve aynı zamanda modellikte yapan Kırşan, 2000 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birincilik, Best Model of the World yarışmasında ise üçüncülüğü elde etti. Manken, dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Spor Akademisi yıllarında harçlığını çıkarmak için animatörlük de yapmıştır. İlk kamera karşısı deneyimini Özlem Yıldız ile ''Sabah Şekerleri'' programıyla kazandı. Profesyonel anlamda ilk çalışması 2005'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'ndaki ''Oyunun Oyunu'' oldu. Jim Carrey'e benzerliğiyle dikkatleri çeken Kırşan, 2011 yılında yayınlanan ''Yok Böyle Dans'' adlı yarışma programında yer alarak adından söz ettirmeyi sürdürdü. Ardından 2012'de TV ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönülüler adlı yarışmaya katıldı.

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER İLE EVLİ

Alp Kırşan, Irmak Ünal, Damla Debre ve ''Buzda Dans'' yarışmasındaki partneri Julia Novikov gibi isimlerle ilişkiler yaşadı. Yer aldığı projelerden ''Akasya Durağı''ndaki rol arkadaşı Zeynep Dörtkardeşler ile Acun Ilıcalı'nın nikah şahitliğinde 13 Aralık 2014 tarihinde dünya evine girdi. 10 Aralık 2015'de oğulları Efe dünyaya gelirken, çift şu sıralar ikinci çocuğun da heyecanını yaşıyor. diye merak ediyorsanız bağlantıyı takip edin.

Öte yandan Alp Kırşan şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmalarının sunuculuğunu yapıyor.

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

ROL ALDIĞI PROJELER

Kırşan, 2005 yılındaki ''Oyunun Oyunu'' çalışmasının ardından profesyonel anlamda çeşitli projelerde çalışmak için ilk adımı atmış oldu. Ardından peş peşe; 2002 Pembe Patikler, 2003 Kampüsistan, 2004 Cennet Mahallesi, 2005 Çat Kapı, 2006 Buzda Dans, 2006 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, 2006 Keloğlan Karaprens'e Karşı, 2006 Ümit Milli, 2007 Çılgın Dersane, 2007 Üç Tatlı Cadı, 2008 Avanak Kuzenler, Çılgın Dersane Kampta, Hayat Güzeldir, Kadri'nin Götürdüğü Yere Git, 2009 Sıkı Dostlar, 2010 Akasya Durağı ve 2011 Yok Böyle Dans'da Acun Ilıcalı ile yollarının kesişmesi sayesinde 2012'den 2018'e Survivor Ünlüler-Gönüllüler ve Survivor All Star ile 2012'den 2018'e Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

Televizyonun Gülen Yüzü Alp Kırşan Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Acun Ilıcalı Alp Kırşan Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title