Haberler

Teleset Mobilya Akhisarspor - Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Buruk: "10 puana ulaştığımız için mutluyuz" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Sözeri: "Öne geçtiğimiz bir maçı kaybetmek bizim için kötü oldu" TELESET Mobilya Akhisarspor, 5'inci hafta randevusunda Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı...

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Buruk: "10 puana ulaştığımız için mutluyuz"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Sözeri: "Öne geçtiğimiz bir maçı kaybetmek bizim için kötü oldu"

TELESET Mobilya Akhisarspor, 5'inci hafta randevusunda Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek maç fazlasıyla 4'üncü sıraya çıkarken, Teknik Direktör Okan Buruk, "10 puanı yakaladığımız için sevinçliyiz" dedi.

Buruk karşılaşmadan sonra şunları söyledi: "Bu maç kendi sahamızda kazanmaya devam etmek adına bizim için çok önemliydi. Oyuna iyi başlamadık, erken bir gol yedik ve ilk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Diğer haftalara göre kötü bir günümüzdeydik. İkinci yarıda daha bir oyun sergiledik. Rakibin üzerimize gelip, açık vermesini bekliyorduk. Bu da penaltıyla gerçekleşti. Karabükspor daha çok istekliydi. Alanları iyi kapattılar. Sonuçta 10 puanı yakaladığımız için sevinçliyiz. Biz yeni bir takımız. Hücum bölgelerinde değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz. Daha iyi olacağımıza inanıyorum."

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SÖZERİ: "ÖNE GEÇTİĞİMİZ BİR MAÇI KAYBETMEK BİZİM İÇİN KÖTÜ OLDU"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. Beşiktaş maçına göre daha iyi futbol oynadık. Top daha çok bizde kaldı. İlk yarıda duran toptan bir gol yedik. İkinci yarıda yine oynamaya çalıştık. Malesaf bir penaltı yaptık. Öne geçtiğimiz bir maçı kaybetmek bizim için kötü oldu. Bazı futbolcularım standartın altında kaldı. Dersimizi çalışacağız. Bundan sonra hata yapmamaya gayret edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okan Buruk Murat Erat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title