Haberler

Telekom Müdürü'nden Sabotaj İddiası

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, Gaziantep'in Diğer Şehirlerle Bağlantısını Sağlayan Fiber Optik Kabloların Kesildiğini ve Bazı Saha Dolaplarının da Kimliği Belirsiz Kişilerce Yakılarak Sabote Edildiğini Bildirdi.

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, Gaziantep'in diğer şehirlerle bağlantısını sağlayan fiber optik kabloların kesildiğini ve bazı saha dolaplarının da kimliği belirsiz kişilerce yakılarak sabote edildiğini bildirdi.

Katmer, yaptığı açıklamada, Türk Telekom A.Ş.'nin 510 işçisinin greve gittiğini, geriye kalan 120 işçiyle de 24 saat kesintisiz çalışarak sistemi ayakta tutmaya çalıştıklarını belirtti. Katmer, "Gaziantep'in Osmaniye, Hatay, Kilis ve son olarak Şanlıurfa ile iletişimini sağlayan 11 fiber optik kablosu kimliği belirsiz kişilerce kesildi, bin ile 2 bin arasında müşteriye hizmet veren 15 saha dolabı ise kundaklandı. 1ay önce başlayan sabotajlar grev başladıktan sonra 6 fiber optik kablosunun kesilmesi, 7

saha dolabının da kundaklanmasıyla devam etti" dedi.

Katmer, yapılan sabotajlarla vatandaşların iletişiminin sabote edildiğini ve tüm Türk Telekom çalışanlarının zan altında bırakıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Biz kimseyi zan altında bırakmak istemiyoruz. Grev herkesin doğal hakkı ama geride kalan 120 arkadaşlarımızla 24 saat görev başındayız. Çalışanlarımız gizli numaralarla aranarak 'Bize katılın, çalışmayın, çalışırsanız siz bilirsiniz' diye tehdit ediliyor. Psikolojik olarak bir baskı uygulanmak isteniyor. Bu bilinçsizce yapılan bir eylem değil. Kim neyi yapacağını gayet iyi biliyor. Gaziantep'in iletişimi şu an yüzde 50 alternatif yollarla çalışıyor. 16 Ekim'de yaşanan olaylardan sonra yedekli olarak

hizmet verilmeye başlandı. Yedekler kesilince hiçbir şey yapma şansımız yok. Gücümüzü kırmak yönünde yapılan bu olaylara karşı gerekli yasal işlemleri başlattık."

(OÇ-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title