Haberler

Telekom Çukuruna Düşen Çocuk Öldü

Antalya'da Telekom Tarafından Açılan ve Çalışmalar Sırasında Su Borusunun Patlaması Sonucu Yaklaşık Bir Metre Suyla Dolan Çukura Düşen 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti.

Antalya'da Telekom tarafından açılan ve çalışmalar sırasında su borusunun patlaması sonucu yaklaşık bir metre suyla dolan çukura düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Türk Telekom tarafından Fabrikalar Mahallesi 3044 Sokak'ta yürütülen telefon kablolarını yer altına alma çalışmaları sırasında su borusunda patlak oluştu. Çukurun yaklaşık bir metre suyla dolması üzerine ekipler çalışmalara ara verdi.

Ekiplerin bölgeden uzaklaşmasının ardından, çukurun hemen yanındaki evde oturan ailenin 3 yaşındaki oğulları Enes Aslan, oynamak için dışarı çıktığı sırada çukura düştü. Çukurda boğulan Aslan'ın cesedi, ağabeyi tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.

Enes Aslan'ın ağabeyinin kısa bir süre önce aynı çukura düşen bir başka çocuğu kurtardığı, ancak kendi kardeşini ancak boğulduktan sonra fark ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title