Haberler

Telefonunuz Yavaşladıysa Çözümü Burada

Akıllı Telefonlar, Günlük Kullanımın Yanı Sıra, Yüklenen ve Kaldırılan Uygulamaların Artık Dosyalarıyla Dolar ve Bu Durum da Zamanla Telefonunuzun Fazlasıyla Yavaşlamasına Sebep Olur. Ancak Artık Ön Tanımlı Olarak Veritabanında Yer Alan Dosyaları Tarayıp Temizleyebilen, Oldukça Başarılı Bir Yazılım Mevcut.

Nuldel İsimli Uygulamadan Daha Önce de Kısmen Bahsetmiştik. Artık Çok Daha Kapsamlı ve Komple Bir Temizlik Yazılımı Olan Nuldel, Symbian'lı Akıllı Telefonların Vazgeçilmezi Olmaya da Aday Bir Mobil Program. Uygulamanın 4.4 Sürümü ile Gerçekleştirdiği Temizlik İşlemi İse Şunlar İçeriyor:


- Symbian'da Resimlerin Farklı Boyularda Önizlemelerinin Yer Aldığı Palbtn Klasörlerinin Silinmesi.


- İçeriği Boş Dil Dosyalarının Seçimli Olarak Kaldırılması.


- Ön Bellek ve Temp Klasörlerinin Boşaltılması.


- Real Player, Bluetooth Aygıtları Gibi Symbian'da Yer Alan Geçmişin Temizlenmesi.


- Firmware Güncelleme İşleminden Sonra Kalan Gereksiz Dosyaların Kaldırılması.


- Opera Ön Belleği, Resco Photo Viewer'ın Küçük Ön İzlemeleri Gibi Üçüncü Şahıs Uygulamaların Bazı Verilerinin Silinebilmesi.

Tüm Bu Özelliklerinin Yanı Sıra Nuldel ile İçeriği Boş Olan Klasörlerin de Otomatik Olarak Temizlenmesini Sağlayabilirsiniz.





Her Yeni Sürümünde Üst Düzey Fonksiyonel Özelliklere Kavuşan Uygulama, Tanımlanabilen Kriterler Doğrultusunda, Belirli Konumları Temizleyebilme Özelliğine de Bu Versiyon ile Birlikte Kavuşmuş. Tüm Symbian S60 3. Sürüm ve 5. Sürüm Akıllı Telefonlar ile Uyumlu Çalışan Yazılım, Python Tabanlı Olarak Çalışıyor. Bu Nedenle Programın Kurulacağı Konumun Telefon Hafızası Olması Gerekiyor. Ayrıca Sorunsuz Bir Kullanım İçin Extra Power Module Paketinin Cihazınızda Yüklü Olmasında Fayda Var. Ayrıca Arşiv İçersinde Yer Alan "Cfileman.pyd" Dosyasını C:/sys/bin Uzantısını Kopyalayın. Nuldel 4.4'ü Burada Yer Alan, Sdn Download Sayfalarından İndirebilirsiniz.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title