Haberler

Konya'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı

Güncelleme:

Konya'da petrol istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişiye gelerek arama yapmak için cep telefonunu isteyen saldırganlar, telefonunu vermek istemeyen görevliyi kafasından bıçaklayarak yaraladı.

Konya'da petrol istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişiye gelerek arama yapmak için cep telefonunu isteyen şahıslar, telefonunu vermek istemeyen görevliyi kafasından bıçaklayarak yaraladı.

2 SALDIRGAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN YANINA GELDİ

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. İddialara göre, alkollü olduğu öğrenilen Ali Ö. ile Coşkun A. yaya olarak ilerledikleri sırada cadde üzerindeki petrol istasyonuna gelerek burada güvenlik görevlisi olarak çalışan Turan M.'nin (55) yanına geldi.

ARAMA YAPMAK İÇİN TELEFONUNU İSTEDİLER

İki şüpheli Turan M.'ye bir yakınlarını aramaları gerektiğini belirterek kendisinden telefonunu vermesini istedi.

TELEFONUNU VERMEYİNCE KAFASINDAN BIÇAKLAYARAK YARALADILAR

Güvenlik görevlisi Turan M. ise telefonunu kendilerini tanımadığı için veremeyeceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüphelilerden Coşkun A. yanındaki bıçakla Turan M.'yi kafasından yaraladı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Turan M., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olay yeri ve çevresinde inceleme yapan ekipler, iki şüpheliyi 100 metre ilerideki tramvay durağında yakaladı. İki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (13)

Ng:

Türkiye de en çok alkol ve uyuşturucu tüketilen şehir

16
4
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

SOYUP HAYVAN BARINAĞINA ATIN İKİ ZANLIYI DA. ET GÖRSÜN HAYVANLAR

17
0
yanıtYanıtla
KIZGIN:

ASIN GİTSİN İTLERİ

16
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

YARALININ GÜVENLİK KİMLİĞİ VARSA , SALDIRGANLAR HAPI YUTTU. . 5188 SAYILI KANUNDAN , DOĞĞĞRRU KODESE

10
4
yanıtYanıtla
ALPASLAN:

BU NE RAHATLIK BU KADAR BASİT Mİ KOLAY MI BIÇAKLAMAK HEM DE ÖLDÜRMEYE TAM TEŞEBBÜS TELEFONUNU VERMEK ZORUNDA MI BUNLARA İBRETLİK CEZAYI VERECEKSİN O BIÇAĞI DA ONLARIN EN UYGUN YERLERİNE KOYACAKSIN.

8
0
yanıtYanıtla
ULAAA:

adana ve konya yı cıkar memleketten ülke rahatlasın

5
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu kadar acı olay oluyor,yukardakiler ise işi pişkinlige vurarak havanda su dögmeye devam ediyorlar,bu olayları kim durduracak herhalde uganda hükümeti degil.

6
1
yanıtYanıtla
Konyali:

Siz nerelisiniz konyaya niye laf atiyorsunuz

2
4
yanıtYanıtla
NURETTİN:

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN AMA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BAKIN VASIFSIZ MAZLUM ADAMLAR DAHA DOLGUN MAAŞLARLA BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALAN KİŞİLER GÜVENLİK OLMAILIDIR.

6
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Dümenden mevlana torunları işte

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title