Haberler

Telefon Kulubesi Filmi

Telefon Kulubesi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Telefon Kulubesi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Bir telefon kulübesinde çalan bir telefon karşısında ne yapasınız? Bunun yanlış numara arayan biri olduğunu bilseniz de içgüdüleriniz size ahizeyi kaldırmayı emreder. Çalan bir telefon, cevaplanmayı ister. Fakat Stu Shepard, kaldırdığı ahizenin ucunda acımasız bir oyunun içine düşecektir. Ahizenin ucundaki ses, telefonu kapatırsa öleceğini söylemektedir. Kulübenin içindeki garip olaylar ve telefonla konuşan adamın hareketleri, yakındaki polisin dikkatini çeker. Keskin nişancılarla etrafını saran polise neler olduğunu anlatamaz. Polis, onu eli silahlı tehlikeli biri zannederler. Gün ışığı tükenip akşam olduğunda, Stu bilinmeyen bu adamla konuşurken kendini bu oyuna daha çok dahil hissetmeye, tam çıplaklık duygusuyla, yalanları, yarı doğruları ve şaşkınlıkları çok da fazla önemsememeye başlar. Bunun yerine derin duyguları ortaya çıkarak kendisinde bu oyunu lehine çevirecek gücü bulmaya başlamaktadır. Ama oyun gittikçe daha tehlikeli olmaktadır.

Yönetmen: Joel Schumacher

Senaryo: Larry Cohen

Oyuncular: Katie Holmes, Radha Mitchell, Forest Whitaker, Kiefer Sutherland, Colin Farrell

Filmin Türü: Suç, Drama,

Orijinal Adı: Phone Booth

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 81 dk.

Resmi Sitesi: http://www.phoneboothmovie.com/

Vizyon Tarihi: 13.06.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title