Haberler

Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na Rekor Ziyaretçi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nı, 2 yılda 1,5 milyondan fazla kişi ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 17 Ekim 2015'te hizmete sunduğu Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nı, 2 yılda 1,5 milyondan fazla kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın kente kazandırdıkları en büyük projelerden bir tanesi olduğunu belirterek, tesisisin alternatif turizm anlamında Denizli'ye yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Denizli'nin yayla turizminin merkezi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Doğanın her anlamda kendisini hissettirdiği Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, 4 mevsim cazibe merkezi haline geldi. Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız buraya akın ediyor" dedi. Tesisi 2 yılda 1,5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "Projemiz hakkında bugüne kadar aldığımız tepkiler çok olumlu. Şehir dışından ve yurt dışından gelen misafirlerimiz de oluyor. Her gün binlerce vatandaşımızı burada misafir ediyoruz. Bu projemizi gerçekleştirmenin ne kadar doğru olduğunu görmek bizleri de mutlu edip motivasyonumuzu artırıyor" dedi - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Zolan Denizli Bağbaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title