Haberler

(Tekrar) AK Parti Kütahya İl Başkanı Nazlı, Gediz'deki Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Gediz İlçesindeki Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi. Nazlı, 8 Kilometre Uzunluğundaki Gökler-sazköy Yolunun Tamamlanmasıyla Bölgenin Rahat Bir Nefes Alacağını Kaydetti. Nazlı, 1 Milyon YTL'ye Mal Olacak Yolun Bu Yıl İçinde Stabilize Olarak Hizmete Açılacağını, Aynı Yolun Önümüzdeki Yıl da Asfaltlanacağını İfade Etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Gediz ilçesindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Nazlı, 8 kilometre uzunluğundaki Gökler-Sazköy yolunun tamamlanmasıyla bölgenin rahat bir nefes alacağını kaydetti. Nazlı, 1 milyon YTL'ye mal olacak yolun bu yıl içinde stabilize olarak hizmete açılacağını, aynı yolun önümüzdeki yıl da asfaltlanacağını ifade etti.

Gökler-Sazköy yolunun dar olması sesebiyle sık sık kazaların meydana geldiğini belirten Nazlı, "Bilindiği gibi bu yolu kömür taşıyan yüksek tonajlı kamyonlar kullanıyor. Yolun dar olması nedeniyle sık sık trafik kazaları meydana geliyordu. Yolun hizmete açılmasıyla bu durum ortadan kalkmış olacak. Yörede yaşayan vatandaşlarımız AK Parti iktidarıyla sorunlarının çözüme kavuştuğunu her fırsatta beyen etmektedirler" dedi.

Nazlı'nın Gediz'deki inceleme programına İl Genel Meclisi Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ömer Akın, Yol Şube Müdürü Süleyman Arslan, Gökler Beldesi Belediye Başkanı Murat Bardakçı ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Ahmet Tan katıldı.

(EFE) 31.05.2008 14:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title