Haberler

Teknosa'dan "Teknosa.com Mağazası"

Teknosa, büyük site ve yaşam alanlarında kurmaya başladığı ve Türkiye'de bir ilk olan "Teknosa.com Mağazası" ile tüketicileri yepyeni bir satış modeli ile tanıştırıyor.

Teknosa, büyük site ve yaşam alanlarında kurmaya başladığı ve Türkiye'de bir ilk olan "Teknosa.com Mağazası" ile tüketicileri yepyeni bir satış modeli ile tanıştırıyor.

Tekbnosa'dan yapılan açıklamada, müşterilerinin teknoloji ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak amacıyla hayata geçirilen ve büyük site veya yaşam alanlarında satış yapacak teknosa.com mağazalarında binlerce çeşit ürün müşterilere sunulduğu bildirildi. Uygulamayla müşteri memnuniyetinin maksimum seviyede artırılması hedeflenirken, ayrıca sanal ortamda kartla ödeme yapmak istemeyen müşteriler için de anında ödeme seçeneği sunuluyor.

Teknosa'nın yeni hizmet modellerinden biri olan "Teknosa.com Mağazası" uygulamasında müşteriler mağazaya gitmeden teknolojik ihtiyaçlarını Teknosa'nın uzman satış temsilcilerinin detaylı bilgilendirme ve yönlendirmeleri ile satın alabiliyor. Yeni satış modelinin pilot uygulaması Maltepe Narcity ve Büyükçekmece Kiptaş Tepecik Konutları'nda yürütülüyor. Site sakinleri "Teknosa.com Mağazası" uzman satış temsilcisinin yönlendirmeleri ile binlerce çeşit teknolojik ürün arasından kendilerine en uygun olanı seçiyor.

Satın alınan ürünler çok kısa bir sürede müşteriye ulaştırılıyor. İnternet alışverişlerinde olduğu gibi satın alınan ürünü 7 gün içinde iade etme hakkına sahip olan tüketiciler, aynı zamanda mağaza ve online alışveriş için geçerli kampanyalardan da faydalanma hakkına sahip. Ayrıca Turuncu Kart sahibi tüketiciler teknosa.com mağazalarından yaptıkları 100TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 20 TL hediye çeki kazanma şansı da yakalıyor.

Muhabir: Murat Birinci

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Teknosa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title