Haberler

    WhatsApp; Kaybolan Mesajları Kaydetmenize İzin Verecek!

    Güncelleme:

    WhatsApp, kullanıcıların bazı mesajların kaybolmasını önleyebilecekleri yeni bir özellik üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

    WhatsApp, 2020'den beri kaybolan mesajlar özelliğini sunuyor.

    Grup sohbetleri ve bire bir sohbetler için kullanılabilen ve sohbet ayarlarından yönetici tarafından açılabilen ve sohbetteki tüm mesajların yedi gün sonra otomatik olarak kaybolmasını sağlayan bir özellik olarak ortaya çıkıyor.

    Bu özellik, gün boyunca çok sayıda mesaj alışverişi yapan büyük grup sohbetleri için oldukça faydalı olabiliyor. Ama bu durum yakında değişebilir. WABetaInfo, WhatsApp'ın bazı mesajların kaybolmasını önleyeceği yeni bir özelliği denediğini keşfetti.

    Bu nedenle, bir sohbette kaybolan mesajlar açıksa, platform size mesajları kaydetme seçeneği sunacaktır.

    WhatsApp; Kaybolan Mesajları Kaydetmenize İzin Verecek!

    Bu özellik, bir sohbetten önemli olabilecek veya daha sonra ihtiyaç duyulabilecek bilgileri kaydetmenize yardımcı olacak.

    Bu nedenle, "saklanmayan" diğer mesajlar her zamanki gibi yedi gün sonra kaybolacak olsa da, WhatsApp size bu saklanan mesajlara sohbet iletişim bilgilerinin altındaki ayrı bir sekmede erişmenin bir yolunu verecek.

    WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, "Kept Messages" adlı bir sohbet için İletişim Bilgileri altında bir bölüm gösterir. Bu, kaydettiğiniz mesajları görüntüleyebileceğiniz yerdir.

    Bu "Mesajları Tut" özelliği, WhatsApp için önceki bir beta sürümünde bahsedilmiştir ve ekran görüntüsünde görülebilen şey, mesajlara erişmek için bu yeni bölümü ekleyen bir gelişmedir.

    Ekran görüntüsü WhatsApp Web'den gelmektedir. Ancak raporlara göre, bu özelliğin hem Android hem de iOS'ta geleceği bildirilmektedir.

    Yeni özellik, kullanışlı olacak gibi görünse de birçok gizli verinin de ortaya çıkmasına neden olacaktır.

    Mesela, kaydedilen mesajı gönderen kişi, mesajın kaydedilmesi/saklanması durumunda bilgilendirilir mi? Bir grup sohbeti senaryosunda, yalnızca yöneticilerin mesajları kaydetmesine izin veriliyor mu? Bu saklanan mesajlara gruptaki herkes erişebilecek mi?

    Muhtemelen zamanla bu özellik hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Şimdilik, WhatsApp'ın bu yeni özelliği ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor.

    Kaynak: Tekmoloji / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title