Haberler

Until Dawn İçin Seçimler Herşey Demek

until-dawn

Korku oyunu hayranları PlayStation 4'e özel çıkacak olan, Sony'nin ses getirmesi beklenen yeni oyunu Until Dawn'ı sabırsızlıkla beklemeye devam ediyor.

Heyecanla beklenen oyunun oldukça dikkat çekici grafiklerinin, karakterlerinin ve şu ana kadar açıklanan hikayesinin yanı sıra oyunculara interaktif seçimler sunması belki de en cezbedici özelliği.

Telltale Games oyunlarına (Game of Thrones, Wolf Among Us, The Walking Dead) yabancı değilseniz ne demek istediğimizi anladınız. Eğer bu oyunlardan zevk aldıysanız, Until Dawn'dan çok daha fazlasını bekleyebileceğinize emin olun!

Oyun içerisinde ilerdedikce size bir çok seçenek sunulmakta. Bu seçenekler sadece bir sonraki aşamayı değil, ayrıca oyunun bitiş şeklini dahi etkiliyor. Youtube'da yayınlanan Until Dawn "Until Dawn – Seçimler (İnteraktif Fragman)" isimli video oyundaki seçimlerin bir sonraki aşamayı ne kadar büyük ölçekte etkileyeceğini gözler önüne seriyor.

Until Dawn'ın çıkış tarihi, PS4'e özel olarak 26 Ağustos Avrupa olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Sony Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title