Haberler

The Witcher 3 Wild Hunt Türkçe Yama Çıktı

The Witcher 3 Wild Hunt Türkçe Yama Çıktı Ödül almaya doymayan efsanenin son oyunu The Witcher 3 Wild Hunt için türkçe yama yayımlandı.

the-witcher-3-wild-hunt-turkce-yama-indir-yamasi-turkce-download

The Witcher 3 Wild Hunt Türkçe Yama Çıktı

Ödül almaya doymayan efsanenin son oyunu The Witcher 3 Wild Hunt için türkçe yama yayımlandı. Ülkemizdeki oyuncularında merakla oynadığı ve çok kez bitirip baştan başladığı RPG oyunlarının artık kült oyunu The Witcher 3 için oyunun çıkışından bu yana çalışan Türk ekip yamayı tamamladı ve ücretsiz olarak oyuncularımıza sundu.

Böylesine derin hikayelere, uzun konuşmalara, inanılmaz bir senaryoya ve gerçekten iyi bir İngilizce seviyesi isteyen The Witcher 3 için gönülden çalışmış ve bu yamayı tamamlamış olan tüm ekibin ellerine sağlık diyoruz TP ailesi olarak. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyor ve bu yolda başarılarının da devamını diliyoruz. Ülkemiz için evet oyunların Türkçe olarak çıkmaması vs. gibi sorunlar yıllardır tartışılıyor. Bunun için bir çok adımlar atıldı uğraşıldı fakat kesin bir sonuç veya olası potansiyel bir türlü yakalanamadı. Ancak ülkemizde gönüllerinden yardımı eksik etmeyen güzel ekipler böylesine işleri ortaya koyabiliyorlar.

Ekip resmi olarak yamaların devamı için CD Project RED firması ile görüşmelerine devam ediyor. Oyuna gelecek son DLC ile birlikte umarım bu resmiyeti de kazandırabilmiş olurlar. Biliyoruz ki ellerinden geleni yapıyorlar ve bu sonuç biraz karşı tarafın insafına kalmış oluyor.

The Witcher 3 Wild Hunt Türkçe Yama indirmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Yapımda emeği geçen arkadaşların tekrardan ellerine sağlık diyor ve oyunu senaryosunu anlamayacağını düşünüp satın almayanların, Türkçe dil yamasını bekleyenlerin ve hatta oyunu birde Türkçe olarak oynayayım diyenlerin tamamını çağırıyoruz. The Witcher 3 Wild Hunt oyununu satın alın ve ekibin mükemmel çalışması ile hayatınızda unutamayacağınız bir RPG tecrübesini yaşayın.

The Witcher 3 Wild Hunt Türkçe Yama – http://w3tr.pidacs.com/

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title