Haberler

The Witcher 3 Güncellemesinin Boyutu Dudak Uçuklatıyor

CD Projekt RED tarafından geliştirilen efsanevi RPG oyunu The Witcher III: Wild Hunt için kan donduran bir haber yayınlandı.

the-witcher-gdc-2015

CD Projekt RED tarafından geliştirilen efsanevi RPG oyunu The Witcher III: Wild Hunt için kan donduran bir haber yayınlandı.

Bildiğiniz gibi yapım özellikle konsollarda yaşadığı optimizasyon sorunlarından ardı ardına gelen güncellemeler ile kurtulamamıştı ve özellikle PS4 sahipleri de bu konudan dolayı oldukça rahatsız durumdaydı. Bugün geliştirici ekipten Marcin Momot, yakında gelmesi beklenen ve aynı zamanda Hearts of Stone ek paketine de hazırlık sağlayacak 1.10 güncellemesinin boyutunu açıkladı. Momot'un yaptığı açıklamaya göre güncellemenin boyutu platforma göre 6 ila 15GB arasında değişecek!

Thepatch 1.10 is going to be around 15gb on consoles (depending on SKU) and between 6-15gb on PC (depending on platform).

— Marcin Momot (@Marcin360)

Sadece optimizasyon özellikleriyle değil, yapımda bulunan çeşitli problemleri, görevleri ve oynanışta büyük değişiklikler sağlayacak olan güncellemenin bir kaç gün içerisinde oyuncularla buluşması bekleniyor. Aynı zamanda yapıma bu ay gelecek olan ek paket içinde hazırlık sunacak olan güncellemenin içeriğinde ise ek paket bulunmuyor. Buna rağmen bu boyutta bir güncelleme, gerçekten de köklü değişiklikler göreceğimizi ifade ediyor.

Toplamda 600 maddeden fazla içeriğine sahip olan güncelleme notlarını ise buradan inceleyebilirsiniz.

The Witcher III: Wild Hunt – Hearts of Stone'un çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 13 Ekim olarak belirlendi. Ayrıca yapımın ikinci ek paketi ise 2016 yılının ilk çeyreğinde,"Blood & Wine" adıyla piyasadaki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title