Haberler

    The Interview, Google Play'de 1 Numara Oldu

    Filmin pek seveni yok gibi, ama işin içinde merak olunca izleyenler de artıyor.

    Mahmut Saral - -

    Sony Pictures'ın tartışılan filmi The Interview, her ne kadar pek beğenilmese de "merak" unsurunu da göz önüne aldığımızda sinemaseverlerin son dönem gözdelerinden biri oldu. Öyle ki yapım, an itibarıyla Google Play Store'dan edinilen filmler arasında bir numaraya yükseldi ve bu serviste 2014'ün en çok satılan filmi oldu.


    Sony Pictures, bir süre önce filmi Amerika ve Kanada'daki bazı sinemalarda gösterime sokmuş, ayrıca birçok online servis aracılığıyla da filmin satışını başlatmıştı. Google Play, Xbox Video, Sony'nin kendi servisleri ve Apple'ın iTunes'unda yer bulan film, Sony'ye ilk etapta 15 milyon dolar kazandırdı. Ek olarak film, gösterime sokulduğu 300 civarı sinemada da şimdiye kadar 2.84 milyon dolarlık gelir elde etti.


    The Interview, sinema ve video servislerinin haricinde, Torrent platformlarında da yer alıyor. Ek olarak dün yaptığımız haberimizde, bir Android yazılımının The Interview filmini vadederek Android cihazlarına zararlı yazılımlar bulaştırdığından söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


    Siz bu filmi izlediniz mi?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title