Haberler

Taylor Swift Youtube'u Alt Üst Etti!

Ünlü pop yıldızı Taylor Swift yeni şarkısı Look What You Made Me Do adlı müzik videosuyla YouTube tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Şirket verilerine göre, klip YouTube tarihinin en iyi çıkışını gerçekleştirmiş .

Taylor Swift müzik videosuyla YouTube tarihine geçti!

Look What You Made Me Do, ilk 24 saatlik süreçte YouTube platformunda tam 43.2 milyon görüntüleme alarak önemli bir başarı elde etti. Tarlor Swift"in son şarkısının dakikada 30 bin, saatteyse ortalama 3 milyon görüntüleme aldığını da not olarak düşelim. Sanatçının 10 Kasım tarihinde çıkacak altıncı stüdyo albümü Reputation"dan çıkan bu ilk single"ın şimdiden büyük bir başarı elde ettiğini söylemek mümkün. Müzik videosu görüntüleme sayısını o kadar hızla artırıyor ki rakamı buraya yazdığımızda çoktan güncelliğini yitireceğinden belirtmekten vazgeçtik.

Zirvede daha önce Güney Koreli rap müzik sanatçısı PSY, 36 milyon görüntülemeye ulaşan Gentleman adlı klibiyle bulunuyordu. İşte, karşınızda Taylor Swift – Look What You Made Me Do.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Taylor Swift Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title