Haberler

    Sony'nin Project Morpheus'undan Haberler Var

    Sanal gerçeklikte dikkat edilmesi gereken bir konu da ses.

    Mahmut Saral - -

    Sony'nin geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Game Developers Conference (GDC) etkinliğinde görücüye çıkardığı sanal gerçeklik headset'i Project Morpheus için bir süredir ses çıkmıyordu, ancak önümüzdeki günlerde GDC 2015 düzenlenecek ve bu etkinlikte Sony'nin Project Morpheus'a dair yeni açıklamalar yapması muhtemel.


    Oculus VR'ın Oculus Rift ile PC ve konsolları, Samsung'un da Gear VR ile kendi mobil platformlarını hedef seçtiği günlerde Sony de kendi sanal gerçeklik sistemiyle PlayStation 4'te oyun ve sinema deneyimini artırma peşinde.


    Bu bağlamda da Sony'den Kıdemli Ses Programcısı Nicholas Ward-Foxton'ın GDC 2015'te "çevresel sesler, bunların Virtual Reality - sanal gerçeklik sistemleri için işlenmesi ve sonuç olarak da işitsel faktörlerin sanal gerçekliğe nasıl katkı sağlayabileceğini"anlatmak için bir sunum yapacak.


    GDC 2015, 2-6 Mart 2015 tarihleri arasında San Francisco'da gerçekleştirilecek. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


    Project Morpheus hakkında detaylar için tıklayın.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    mahmut saral sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title