Haberler

Sinemalarda Bu Hafta 3 Mart 2015

Sinemalarda Bu Hafta 3 Mart 2015 Sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor.

Sinemalarda Bu Hafta 3 Mart 2015

Sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor.

Fast and Furious serisinin son filmi Furious 7 haftanın öne çıkan yapımı olurken 'Tüm Zamanların En İyi Korku Filmi' kabul edilen Teksas Katliamı'nın 40. yılı adına restore edilmiş haliyle ilk kez sinemalarda yerini alacak.

Hızlı ve Öfkeli 7

Her yeni filmde aksiyonun biraz daha arttığı seri daha vizyona girmeden adında çokça söz ettirmişti. Gerek fragmanında gördüğümüz uçaktan atlayan araba sahneleri (ki sonradan o sahnelerin gerçek olduğunu gösteren videolarda yayınlanmıştı) gerek paylaşılan dövüş sahneleri ile izleyicinin filmde merakı tavan yapmıştı. Serinin yeni filmi Furious 7,bir önceki filmde karşılaştığımız Owen karakterinin intikamını almaya çalışan Shaw üzerine kurulu.

Torretto'nun evini uçuran Shaw'ın bu hamlesine karşılık Dom bir ajandan yardım ister. Tekrar bir araya gelen ekip bu kez ABD'nin yeni bir takip cihazını ele geçirecektir. Seni yeni filminde tekrar Hızlı ve Öfkeli kadrosunun yanı sıra yeni yüzleri de göreceğiz. Owen'ın abisi Shaw rolünde aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ı izleyeceğimiz filmde Kurt Russell,Nathalie Emmanuel Tony Jaa,Djimon Hounsou,Ronda Rousey gibi önemli isimlerde rol alacak.

Teksas Katliamı

Tüm zamanların en iyi korku filmi kabul edilen Teksas Katliamı 3 Nisan'da gösterime giriyor. Daha önce gösterimi yasaklanan film,40. yıl dönümüne özel olarak restore edildi.

Geçtiğimiz yıllarda Total Dergisi tarafından yapılan 2 ankette de tüm zamanların en iyi korku filmi ünvanını kazanan film Türkiye'de ilk kez vizyona girecek. Korku türünün önemli yönetmenleri John Carpenter,Wes Craven ve Robert Englund(Freddy Krueger),Kane Hodder(Jason Voorhess) gibi korku sinemasını ikona dönüşmüş oyuncularının oy verdiği anketle seçilen film gösterime girdiği dönemde birçok ülke tarafından yasaklanmıştı. 2014 yılında restore edilen film Cannes Film Festivali'nde gösterime sunulmuş ve ardından Hollanda,İngiltere,Amerika ve Fransa'da gösterime girmişti.

40. yılına özel olarak filmin yönetmeni Tobe Hooper tarafından 4K görüntü ve 7.1 ses teknolojisiyle restore edilen filmin restorasyon çalışması yaklaşık 5 ay sürdü. 16 mm olarak çekilen film, tek tek taranarak 4K görüntüye dönüştü.

Münafık

Yönetmenliği ve senaristliğini Özay Aksular'ın yaptığı yerli korku filmi Münafık 3 Nisan'da gösterime giriyor. Filmin başrollerini ise Levent Sülün ve Zeynep Okan paylaşıyor.

Çekimleri Kastamonu'nun Azdavay'da gerçekleştirilen korku ve gerilim türü filmin fragmanı yayınlandı. 3 Nisan'da gösterime girecek filmin konusu ise şöyle; 1984 yılında Sovyetler Birliği'nde Parapsikolojik olaylar üzerine ESP laboratuvarında görevli Valeria'nın eski sevgilisi Nazım'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelir. Kastamonu Azdavay'da yaşayan "Cinli Nazife" isimli kadını incelemeye çalışan Valeria kaybolur. Nazım delirmiş olarak bulunurken Nazife ise felç geçirmiştir. 30 yıl sonra çocuğunu hastalığı nedeniyle babaannesinin evine gelen Ceyda ise geçmişteki sırlarla yüzleşecektir.

Figüran

Haftanın iddialı komedi filmi Figüran,sinema sektörüne dair ilginç bir durumu ekranlara taşıyor. Figüranlık yaparak geçimini sağlayan Mutlu'nun yazdığı senaryoyu hayata geçirmek için girdiği komik maceraların anlatıldığı filmin yönetmenliğini Tolga Çetin yapıyor. Filmin başrollerini Ceyhun Fersoy,Serenay Aktaş ve Ferdi Kurtuldu paylaşıyor.

Şans Ayağıma Geldi

Adam Sandler'ın başrolünü oynadığı Şans Ayağıma Geldi bu hafta vizyona girecek. Steve Buscemi'nin de rol aldığı filmin yönetmenliğini Thomas McCarthy yapıyor. Nesiller boyunca ayakkabıcılıkla geçinen Simkin ailesinin dükkanı artık Max Simkin'e emanettir. Max ise dünyayı gezmek ve yeni insanlar tanımak istemektedir. Dükkanda babasından kalma bir makine bulan Max'ın hayatı ise tamamen değişecektir. Artık ayakkabısını giydiği her müşterinin hayatını yaşayan Max için her gün bambaşka bir maceradır.

Aşkopat

Haftanın komedi filmlerinden Aşkopat,Emre,Salih ve Duma'ın yetimhanede başlayan dostluğunda suç dünyasına uzanan eğlenceli serüvenini izleyeceğiz. Yasadışı işlerden sonra hapse giren üç kafadarın hikayesini ise yönetmen Haydar Işık sinemaya aktarıyor. Filmin başrolünde ise Doğuş,Afrikalı Ali ve Yıldız Asyalı'yı izleyeceğiz.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Teksas Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title