Haberler

Huawei Watch Ultimate için ilk detaylar: Uydu bağlantısına sahip olacak!

Güncelleme:

Bugün Huawei tarafından paylaşılan posterde Watch Ultimate modelinin uydu bağlantısıyla geleceği ve tanıtım tarihi resmileşti.

Huawei, 23 Mart tarihinde bir etkinlik gerçekleştirecek birçok teknolojik ürün tanıtacak. Etkinlikte akıllı telefon kategorisinde P60 serisi ve Mate X3 modeli, akıllı saat olarak da Watch 4 ve Watch Ultimate yer alacak. Bugün Huawei tarafından paylaşılan posterde Watch Ultimate modelinin uydu bağlantısı özelliğiyle geleceği ve tanıtım tarihi resmileşti. Ek olarak tasarımının da küçük bir bölümü göründü. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Watch Ultimate, 23 Mart tarihinde tanıtılacak

Huawei, bugün paylaştığı posterde 23 tarihinde yapacağı etkinlikte Watch Ultimate modelinin tanıtılacağını duyurdu. Bu posterde ek olarak akıllı saatin uydu bağlantısı özelliğiyle geleceği de ortaya çıktı.

Huawei, Watch Ultimate dışında ek olarak aynı gün tanıtacağı Watch 4 modeline de uydu bağlantısı özelliği ekleyecek. Akıllı saatler, bu özellik sayesinde mobil ağ kullanmadan SMS gönderecek.

Dynamic Island tasarımlı Huawei P60 Pro sızdı!

Kullanıcılar, çekmeyen yerlerde yürüyüş ya da koşuya giderken yanında akıllı telefon taşımak zorunda kalmayacak. Her şeyden önemlisi de akıllı saatleri telefonun çekmediği yerlerde hayati risk varken kullanmak büyük önem taşıyacak.

Öte yandan Huawei tarafından paylaşılan görselde Watch Ultimate çerçevesinde metal çerçeve kullanılacağı ve farklı küresel saat dilimlerinin olacağı göze çarpıyor. Tasarımda başka göze çarpan ya da ek bir sızıntı yok. Fiyat etiketiyle ilgili herhangi bir ön bilgi mevcut değil.

Huawei CEO'su Yu Chengdong, posteri paylaşırken 23 Mart saat 14.30 tarihinde gerçekleşecek etkinlikte şirketin Ultimate modeliyle birlikte yeni bir saat serisi başlatacaklarını duyurdu. Huawei COO'su He Gang da akıllı saatin giyilebilir teknolojik ürünler için yeni bir sayfa açacağını ve ilerde büyük güncellemeler alacağını açıkladı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Huawei Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title