Haberler

Gta 6 Söylentileri Başladı !

Bu günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Rockstar çoktan GTA 6 için çalışmaya başladı.

Bu günlerde ortaya çıkan söylentilere göre Rockstar çoktan GTA 6 için çalışmaya başladı. Bir sonraki GTA için Amerika haritası üzerinde çalışmaya başlandığı kulağımıza gelenler arasında. Bunun hayali bile inanılmaz olsa da böyle bir proje çıkış tarihini 2020'lere kadar atması muhtemel.

The Crew oyununda buna bir çalışma yapıldı Amerika Birleşik Devleri'nin küçültülmüş hali de olsa haritanın bir ucundan öbür ucuna geçmenin 1.5 saat sürdüğü söyleniyor.

Rockstar her ne kadar kodlama da inanlmaz olsa da bire bir Amerika haritasında oynamak hem çok zorlayıcı hemde dehşet bir deneyim olabilir. Bunun yanında oyunu çalıştırmak için süper bilgisayarlara ihtiyaç duyacağımız da ayrı bir gerçek. Süper bilgisayların çalışma teknolojisi NVIDIA's GRID teknolojisine benziyor. Bu arada şehirler arasını doldurmak nasıl olacak ya da şehirler arasında ki boşluklar için Rockstar nasıl bir çözüm üretir bunlar henüz cevabı olmayan sorular olsa da Gta 6 'nın tahminlerin çok üzerinde bir oyun olacağı kesin.

Gta 5 uzun süre bizlerle olabilir

Gta 5 Heist ve PC için özel güncellemelerle oyuna yeniden hayat veren Rockstar Games bu güncellemeleri gelenek haline getirebilir. Oyuncular tarafından çok beğenilen Heist yaması ile Rockstar başarısını perçinledi. Payday 2 örneğinde gördüğümüz üzere yeni oyun yapmak yerine yeni DLC'ler çıkarıp satmak hem daha az masraflı hemde daha kolay. Rockstar Games'in bu yönde bir düşüncesi olduğu ve yakında zamanda ücretli DLC'ler çıkarabileceği konuşuluyor.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (2)

Enes demirmobilWeb@haberler.com:

geta 5 gercekten guzel oyun benim evdeki bilgisayar kaldirmiyo bende interte gidiyom ama deger bence guzel oyun geta 6 da gec cikar

0
0
yanıtYanıtla
emre:

bi gidin yA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title