Haberler

Android'den iOS'e WhatsApp mesaj aktarma!

Güncelleme:

iOS'e Taşı uygulaması sayesinde Android'den iOS'e WhatsApp mesaj aktarma işlemlerini sizler için bir araya getirdik.

Androidve iOSarasındaki mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Hem Apple hem de Google, işletim sistemlerini daha çekici hale getirmek ve kullanıcıları kendine çekmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak pek çok kişi, iki platform arasındaki veri aktarımı yapmanın zorluğu nedeniyle değişiklik yapmaktan kaçınıyor. Son olarak Apple'ın güncellenen iOS'e Taşı uygulaması sayesinde Android'den iOS'a WhatsApp ve diğer verileri aktarmak kolaylaşıyor. Android'den iOS'e WhatsApp mesaj aktarma işlemlerini sizler için bir araya getirdik.

Android'den iOS'e WhatsApp mesaj aktarma nasıl yapılır?

Zevkler ve renkler tartışılmaz sözünün karşılığı Android mi iOS mu tartışması hiçbir zaman bitmeyecek. Kimilerine göre Android daha özgür bir kullanıcı deneyimi sunarken, kimilerine göre ise iOS daha stabil çalışarak uzun yıllar boyunca kasma ve donma yapmadan kullanıcılarına hitap edebiliyor.

Bunun dışında Android'den iOS'a geçme ya da iOS'dan Android'e geçme gibi durumlar da yaşanabiliyor. Apple'ın Android cihazlardan iPhone, iPad veya iPod touch'a geçiş yapmak isteyenler için kullanıma sunduğu iOS'a Taşı adlı bir uygulaması mevcut. Peki iOS'e Taşı nasıl kullanılır? İşte Android'den iOS'a geçme işlemi için yapılması gerekenler!

Apple, iOS'a geçmek isteyenler için işleri kolaylaştıran iOS'e Taşı uygulamasını kullanıcılara sunuyor. Bu yazılım, kişiler, mesajlar, fotoğraflar, videolar, e-posta hesapları, takvimler ve şimdi de WhatsApp mesaj geçmişi dahil olmak üzere en çok önem verdikleri her bilgiyi Android'den iPhone'a güvenli bir şekilde aktarabiliyor.

İşte Android'den iOS'a geçme işlemi

Adım 1: Android'deki Verileri Taşı seçeneğine dokunun. Yeni iOS aygıtınızı ayarlarken Uygulamalar ve Veriler ekranını bulun. Bu ekranda Android'deki Verileri Taşı seçeneğine dokunun. (Ayarlama işlemini zaten tamamladıysanız iOS aygıtınızı silmeniz ve baştan başlamanız gerekir.

Adım 2: Android aygıtınızda iOS'e Taşı uygulamasını açın. iOS'e Taşı uygulamanız yoksa yeni iOS aygıtınızdaki QR kodu düğmesine dokunabilir ve Google Play Store'u açmak için Android aygıtınızdaki kamerayı kullanarak QR kodunu tarayabilirsiniz. Sürdür'e dokunun, görünen hüküm ve koşulları okuyun. Devam etmek için Kabul Et'e dokunun.

Adım 3: iOS aygıtınızda Android'den Taşı ekranını gördüğünüzde Sürdür'e dokunun. Ardından on basamaklı veya altı basamaklı kodun görünmesini bekleyin. Android aygıtınızda internet bağlantınızın zayıf olduğuna dair bir uyarı gösterilirse bu uyarıyı göz ardı edebilirsiniz.

Adım 4: Kodu Android aygıtınıza girin.

Adım 5: iOS aygıtınız geçici bir Wi-Fi ağı oluşturacaktır. Sorulduğunda, Android aygıtınızda bu ağa katılmak için Bağlan'a dokunun. Ardından Verileri Aktar ekranının görünmesini bekleyin.

Adım 6: Android aygıtınızda, aktarmak istediğiniz içerikleri seçin ve Sürdür'e dokunun. Ardından Android aygıtınızda işlemin tamamlandığı görülse dahi, iOS aygıtınızda gösterilen yükleme çubuğu dolana kadar iki aygıtta da herhangi bir işlem yapmayın. Aktarım tamamlanana kadar aygıtlarınızı birbirine yakın ve prize takılı tutun. Taşıdığınız içerik miktarına bağlı olarak aktarımın tamamlanması biraz zaman alabilir.

Adım 7: iOS aygıtınızdaki yükleme çubuğu dolduğunda Android aygıtınızda Bitti'ye dokunun. Ardından, iOS aygıtınızda Sürdür'e dokunun ve ekranda görüntülenen adımları izleyerek iOS aygıtınızı ayarlama işlemini tamamlayın.

Adım 8: Tüm içeriğinizin aktarıldığından emin olun. Müzik, kitaplar ve PDF'lerin elle taşınması gerekir.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Google Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title