Haberler

2 Terabaytlık Flash Disk Satışa Çıktı, Fiyatı Dudak Uçuklattı, 7.599 Tl!

2 TB DataTraveler Ultimate GT Türkiye'de Satışa Çıktı!

2 TB DataTraveler Ultimate GT Türkiye'de Satışa Çıktı!

Dünyanın en yüksek kapasiteli flash belleği ilk olarak hepsiburada'da! 2 Terabaytlık Flash Disk!

2 terabaytlık kapasitesi ile dünyanın en büyük flash belleği DataTraveler Ultimate GT, Türkiye'de ilk olarak hepsiburada'dan dün satışa çıktı. Kingston Digital tarafından üretilen flash bellek, yarım milyonun üzerinde fotoğraf veya 160 sinema filmi barındırabiliyor.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı Tüketici Elektroniği Fuarı 2017'nin (CES 2017) en çok merak uyandıran flash belleği (mobil depolama cihazı) DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (DTUGT), Türkiye'de dün satışa sunuldu.

2TB depolama alanı ile dünyanın en yüksek kapasiteli flash belleği olma özelliği taşıyan ve USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) performansına sahip DTUGT, ilk defa hepsiburada platformu üzerinden tüketicilere ulaşıyor.

2 Terabaytlık Flash Disk Türkiye'de Satışa Çıktı!

Teknoloji meraklıları ve yüksek kapasite ihtiyacı duyan profesyonel kullanıcılar artık 2TB'lık bir sürücü içerisinde 70 saatlik 4K kalitesinde video depolayabilecek. Kullanıcılara çok büyük miktarda veri saklama imkanı sunan DTUGT, kapasitesiyle olduğu kadar fiyatıyla da dikkat çekiyor. Türkiye'de ilk kez hepsiburada üzerinden satışa çıkan dünyanın en büyük kapasiteli flash belleği, KDV dahil 7.599 liralık fiyatı ile alıcılarını bekliyor. Ayrıca ürünün 1 TB'lık versiyonu da sadece hepsiburada platformu üzerinden tüketicilere sunuluyor.

5 yıl garanti güvencesiyle satışa çıkarılan ve yüksek hız ve performans sunan DTUGT, dünyanın en saygın teknolojik donanım haberleri sitesi olan Tom's Hardware tarafından Ocak ayında "CES 2017 Best In Show" (Gösterinin En İyisi) ödülünü de alarak büyük başarı elde etmişti.

Tek tıkla kolay ödeme ve hızlı kargo seçeneği ile müşterilerine ayrıcalıklar sunan hepsiburada, DTUGT ürünü dışında bin farklı veri depolama ürününü müşterilerine sunuyor.

Kingston DataTraveler Ultimate GT 2TB USB 3.1 Usb Bellek DTUGT/2TB

Yüksek kapasite ve müthiş hız bir arada

Kingston DataTraveler® Ultimate GT, 1TB ve 2TB kapasiteleri ile büyük üretim dosyalarının yedeklenmesine

olanak tanıyarak 4K ya da 8K RAW video görüntülerin çekilmesi ya da film, yüksek çözünürlüklü görüntüler,

müzik ve çok daha fazlasından oluşan büyük dosya kütüphanelerinin saklanması için çok kullanışlıdır.

2TB'lık modelde, 70 saatlik 4K video saklanabilir.

DT Ultimate GT, geleneksel harici sabit disk sürücülerden daha yüksek, 300MB/s okuma ve 200MB/s yazma

gibi USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) hızları sunmaktadır. Kullanıcılar, herhangi bir bekleme yaşamadan dosyalara

çabucak erişebilir, dosyaları düzenleyebilir ve aktarabilirler. Sürücü cebe sığabilecek boyuttadır ve darbelere

karşı dayanıklı çinko alaşım metal muhafazası ile her yerde verilerinizi korur.

• Büyük dosyaları saklamak için 1TB ya da 2TB kapasite

• Çok yüksek okuma/yazma hızları

• Koruyucu çinko alaşım metal muhafaza ve cebe sığacak boyut

Avantajlar

• Kapasiteler 1TB, 2TB

• Hız USB 3.1 Gen 12 300MB/s okuma, 200MB/s yazma

• Boyutlar 75,18mm x 27mm x 21,02mm

• Çalışma Sıcaklığı 0°C ila 60°C

• Saklama Sıcaklığı -20°C ila 85°C

• Garanti/destek 5 yıl garanti

Uyumluluk Tablosu

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title