Haberler

Teknoloji Tabanlı Girişimlerine Yatırım Arayanları Erciyes Teknopark ERBAN Invest Day Etkinliğine...

Güncelleme:

Melek yatırımcılık ekosisteminin canlanması ve teknoloji tabanlı girişimcilerin maddi olarak desteklenmesi amacıyla Erciyes Teknopark A.Ş. tarafından kurulan "ERBAN-Erciyes Melek Yatırımcılar Ağı" yatırımcılarla girişimcileri çevrimiçi olarak düzenlenecek olan ERBAN Invest Day etkinliğinde bir araya getiriyor.

İş fikirlerinin yatırımcılarla buluşma noktası olan Anadolu'nun ilk akredite melek yatırımcı ağı olan ERBAN, sektör kısıtlaması olmaksızın katma değeri yüksek, yenilikçi iş fikirlerine yatırım arayan girişimcilere, bünyesinde yer alan yatırımcılar tarafından fon sağlanması için hizmet vermektedir.

Erciyes Teknopark çatısı altında hizmet veren ERBAN'ın faaliyetleri ve düzenlenecek olan etkinlikle ilgili bilgi veren Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Kılıç şunları söyledi: "Erciyes Teknopark olarak bölgemizde teknoloji ve yenilik tabanlı işletmelere yatırım yapılmasını ve bu işletmelerin uzun vadeli büyüyebilmelerini arzu ediyoruz. Erciyes Melek Yatırımcılar Ağı'mızda (ERBAN) şu an itibari ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yatırımcı lisansı verilen 41 lisanslı, toplam 61 yatırımcımız bulunmaktadır. ERBAN üzerinden yapılan yatırımlar ileri düzey bilgi içeren teknolojiler ve kopyalanma özelliği olmayan projeler arasından seçilmektedir.

Çevirimiçi platformda düzenleyeceğimiz ERBAN Invest Day etkinliği ile yatırımcılarımızı ve girişimlerine yatırım arayanları bir araya getireceğiz. Bu etkinliğe katılanlar ERBAN Melek Yatırımcılar Ağına üye 61 yatırımcı ile buluşup girişimci sunumunu yapma şansını yakalayabilir. Böylece şirketlerinin yatırım ihtiyacını karşılama imkanına sahip olabilirler. Ülkemiz için önem arz eden problemlere nitelikli çözümler üreten girişimcilere destek olunması ve bu ekosisteme katkı sağlanması adına gerçekleştireceğimiz etkinliği önemsiyoruz.

Teknoloji tabanlı projelerine yatırım arayan tüm girişimcileri ERBAN Invest Day etkinliğine katılmaya davet ediyorum. Son başvuru tarihi 24.8.2020 olan etkinliğe https://bit.ly/33sS9mW linkinden başvuru yapılabilmektedir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erciyes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title