Haberler

Teknoloji seven babalar ve çocuklara özel indirim

Teknosa, Babalar Günü'nü ve öğrencilerin karne heyecanını 13-17 Haziran tarihleri arasında geçerli özel indirim kampanyası ve sürpriz hediyelerle kutluyor.

Teknosa, Babalar Günü'nü ve öğrencilerin karne heyecanını 13-17 Haziran tarihleri arasında geçerli özel indirim kampanyası ve sürpriz hediyelerle kutluyor.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, hem babaları hem çocukları sevindirecek çifte kampanya dönemini başlatıyor. 13-17 Haziran tarihleri arasında Teknosa mağazaları ve teknosa.com'da geçerli indirim kampanyası ile kişisel bakım ürünlerinden hobi ürünlerine, notebook ve akıllı telefonlardan aksesuarlara kadar birçok ürün grubunda sürprizler teknoloji severleri bekliyor.

Bakımlı babalar için erkek bakım kitlerinde yüzde 50'ye varan indirimler var. Yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde Philips MG3730/15 '8 in 1' Erkek Bakım Kiti 219 TL yerine 99 TL'den satışa sunulurken, Braun 3 Serisi 310 Islak Kuru Tıraş Makinesi ve Braun MGK5045 '8 in 1' Erkek Bakım Kiti beraber 399 TL'lik indirimli fiyatıyla raflardaki yerini alıyor.

Babaları sevindirecek bir diğer seçenek ise çifte hediye. Belirli akıllı telefon modellerini tercih eden müşteriler erkek bakım kitlerini de 1 TL'den alabiliyor. Örneğin Samsung A30 Akıllı telefonu indirimli olarak 2.299 TL'ye satın alanlar için 299 TL değerindeki Braun Saç, Sakal ve Vücut Erkek Bakım Kiti sadece 1 TL.

Apple Watch saatlerde 300 TL'ye varan indirim uygulanan kampanyada, GoPro Hero Black kamera da 2.699 TL'lik indirimli fiyatı ile macera sever babalar için en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kahve düşkünü babaların keyfine keyif katacak Braun Filtre Kahve Makinesi ise yüzde 50 indirimli olarak satılıyor.

Yaza renk katacak hediye seçenekleri

Teknosa'da, yaza girerken 7'den 70'e herkese hitap edecek, mobil yaşamı destekleyecek tüm notebook ve tabletlerde KDV tutarında indirimlere ek olarak, Macbook Air 13" 7199 TL yerine 5499 TL'den satışa sunulacak. Sadece Teknosa'da satışa çıkan Lenovo E7 tablet de 499 TL gibi iddialı bir fiyat ile satılacak. Ayrıca Casper seçili modellerde de Microsoft Office Ev ve Öğrenci Paketi hediyesi var. Okul döneminde öğrencilerin bir numaralı yardımcısı olacak yazıcılarda ise yüzde 40'a varan indirimler uygulanıyor.

Özellikle seyahatte, tatil günlerinde çok tercih edilen birbirinden renkli JBL Bluetooth hoparlör ve Preo Jetpower şarj cihazı yüzde 25 indirimle satışa sunuluyor. Tatilde oyun oynamayı planlayanlar için ise, Logitech kulaklıklar ve Steelseries Rival 300S Gaming Mouse ile QCK Mousepad'ler yüzde 20'yi aşan indirimlerle oyunseverleri bekliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title