Haberler

Teknoloji Buluşmaları Gaziantep'te

Güncelleme:

TURKCELL Ana Sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen "Türkiye Teknoloji Buluşmaları", 25 Mayıs 2017 Perşembe günü Gaziantep Teymur Continental Otel'de gerçekleştirilecek.

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar GAZİANTEP SANAYİ ODASI ile GAZİANTEP TİCARET ODASI ev sahipliğinde gerçekleşecek. Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, GİRİŞİMCİLİK, ETİCARET ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ndeki yenilikler sahnede olacak. Bu özel güne girişim odaklı her KOBİ'miz davetli.

25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 12:00 Gaziantep Teymur Continental Otel'de gerçekleşecek olan etkinlik, Ünlü TV Sunucusu Zeynep TANDOĞAN'ın moderasyonunda icra edilecek.

Son zamanların en yoğun ve ilgi çekici konferans zincirinin konuşmacıları arasında ise sektörün en önemli isimleri yer alıyor. SefaMerve.com CEO'su Mehmet Metin OKUR, Turkcell Direktörü Serdar TARHAN, Ticimax CEO'su Cenk ÇİĞDEMLİ, FIT CEO'su Koray Gültekin BAHAR, Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya KIZILTAN, Ayen Software CEO'su Enis ARSLANOĞLU, Dijital Dönüşüm Uzmanı Murat ERDÖR gibi sektöre yön veren duayenler bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar. Sosyal medyanın Asi Kraliçesi olarak bilinen Çiğdem ÖZKAN' ın sunumu yine en ilgi çekici içeriklerden biri olacak. Toplamda 22 konuşmacının yer alacağı bu özel günü kaçırmayın.

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" nın Ana Sponsoru bu yılda TURKCELL olurken, Hepsiburada platin sponsor oldu. TEB, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, FIT Solutions, DoraBase, Ayen Software, Hepsipay, Pegasus Havayolları, YOLO, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, YOLO, CYF Fuarcılık ve dijitalyol.com ise diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, bu yıl TOBB himayesinde gerçekleşiyor.

Bu kapsamda işine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri konferansa davetli. http://www.teknolojibulusmalari.com/ adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler.


Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Gaziantep Türkiye Teknoloji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title