Haberler

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağını Geçti

Güncelleme:

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kullandığı motosiklet ile Formula 1 aracı, spor araçlar, Solotürk F-16 uçağı ve bir iş jeti ile yarıştı. Yarışı Sofuoğlu kazandı.

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan TEKNOFEST başladı. Festivalin ilk gününde en ilgi çeken organizasyon AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun , F-16, Formula-1 aracı, iş jeti ve spor araçlarla yaptığı yarıştı.

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağını Geçti

MOTOSİKLET, UÇAK, F-16, ÖZEL JET VE SPOR ARAÇ YARIŞTI

Yarışta "Red Bull Racing Formula 1 arabası", "Kawasaki H2R", "Tesla P100 DL", "Lotus Evora 430 GT", "Aston Martin The New Vantage", "Solotürk F16 uçağı" ve "özel jet Challenger 605" yer aldı. Söz konusu araçlardan Kawasaki H2R'yi Kenan Sofuoğlu, Lotus Evora 430 GT'yi Red Bull sporcusu Türkiye ralli şampiyonu Yağız Avcı, Aston Martin The New Vantage'i Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu kullandı.

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağı'nı Geçti

YARIŞI SOFUĞLU KAZANDI

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun, SOLOTÜRK, Formula-1 aracı, ve spor araçlarla yaptığı yarış festivale katılan binlerce kişi tarafından takip edildi. Yarışı Sofuoğlu kazandı.

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağını Geçti

TEKNOFEST 23 EYLÜL'E KADAR SÜRECEK

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST, 23 Eylül'e kadar sürecek.

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağını Geçti

Teknofest Açılışında Kenan Sofuoğlu, Motosiklet ile F-16 Uçağını Geçti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kenan Sofuoğlu Motosiklet Ak Parti Sakarya Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

Arıza:

Yalaka insanlardan nefret etmişimdir bundan millet vekili olsa ne olur olmasa ne olur milleti savunacağına orda burada yarışıyor yazık tc ne halde biri bu diğeri alpay özalan ve bir çoğu...

17
10
yanıtYanıtla
MadManPoop:

Aman ne büyük marifet. Gelsin asgari ücretle ev geçindirsin çocuk okutsun da görelim. . .

17
8
yanıtYanıtla
:

ne alaka okusaydinda adam olsaydin sende

yanıt2
yanıt5
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

HERKEZİN BİR MARİFETİ VAR SENİNKİDE O NEDİYEYİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA EVDE KAÇ AKILLI TEL. VAR ONDANDA BAHSETSEK BENDE AYNIYIMDA

yanıt2
yanıt1
madmanpoop:

2 adet toplasan değeri 1000 tl.

yanıt1
yanıt1
hülagu han:

ALLAH ım sen bunları görüyorsun. ekonomi felç bunlar keyif derdinde ALLAH belanızı versin. asgari ücretli perişan durumda

17
4
yanıtYanıtla
Aşkın kristallesmesi:

Milleti temsil eden, milletin sorunlarını çözüm arayan veya çözüm getiren vekillere ihtiyaç var. Asgari ücretli inim inim inliyor, hukuk yok olmuş, bu adamların umurunda bile değil yazık çok yazık. Resmen dalga geçiyorlar.

13
8
yanıtYanıtla
ertan tan:

boş işlerle uğraşmayın yapacaksanızda kendi cebinizdeki parayla yapın. benden kesilen vergiyle keyif yapmayın lütfen

13
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

vergini ver otur aşağıya, fazla tantana yapma, seni takan olmaz zaten

yanıt2
yanıt0
......:

haklı adam hepsi vergiyle

yanıt0
yanıt0
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title