Haberler

Teknik Direktör Özdilek, Rakibini Tebrik Etti

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçtan sonra yaptığı açıklamaya, rakibi tebrik ederek başladı. Özellikle ilk 45 dakikada rakibin ilk atağında kalelerinde golü gördüklerini belirten Özdilek, "Daha sonra oyuna hakim olarak 1-1'i yakaladık. Duran topta da 2-1 mağlup duruma düştük. Özellikle duran toplardaki adam paylaşımı konusunda hafta içerisinde çok çalışma yapmıştık. Ancak önlem almamıza rağmen böyle bir dalgınlıkla golü gördük. İkinci yarıda rakibi kendi sahasına hapsetmeye çalıştık, ama bu arada rakibe bir iki pozisyon verdik. Netice itibarı ile kaybettik, üzgünüz. Oyuncularımın performansından memnunum. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Rakibi tebrik ediyoruz" dedi.

Kırmızı beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Ergün Teber ise hafta içerisinde iyi çalıştıkları pozisyondan golü yedikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, milli maç için verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirip daha iyi olacaklarını belirtti.

Koray Arslan ise Fenerbahçe'nin iyi bir ekip olduğuna dikkati çekerek, rakip karşısında çok fazla gol pozisyonuna giremediklerini, arada iyi çalışıp Trabzonspor maçında kaybedilen puanları telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

KOCAMAN: KAZANMAMIZ GEREKİYORDU, KAZANDIK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını söyleyerek, aldıkları galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Futbolcularının büyük özveri göstererek maç kazanmaya başladıklarını ifade eden Kocaman, tüm futbolcularını canı gönülden tebrik ettiğini söyledi. Futbol Federasyonu'nun Gökhan Zan'ın cezasını 1 yıl ertelenmesinin sorulması üzerine ise Aykut Kocaman, "İçimden geleni söylersem olmayacak. Bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi. Kocaman, Emre'nin sakatlığının geçen seferinden daha ciddi olduğunu vurguladı.

Yine bir soru üzerine, genç futbolcu Salih Uçan hakkındaki düşüncelerini de açıklayan Aykut Kocaman, "Salih iyiydi. Çok daha iyi olacak. Yetenekleri tecrübe ile harmanlandıkça takıma daha çok katkısı olacaktır" diye konuştu.

Takımın erken golü bulduktan sonra gol yediğinin de sorulması üzerine Kocaman, "Aslında bu durum biz golü bulduktan sonra sadece geri çekilmemiz ile ilgili değil. Antalyaspor da çok iyi bir takım. Onlar da geriye düştükten sonra skoru kendi lehlerine çevirmek için çok çalıştılar. Antalyaspor'u da kutluyorum" dedi.

Sarı lacivertli futbolcu Selçuk Şahin ise konuşmasına genç futbolcu Salih Uçan'ı överek başladı. Şahin, "Öncelikle Salih takıma daha çok katkı sağlar. Maça gelince, zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. Puan kaybına tahammülümüz yoktu. Git gelli bir maç oldu, ama maçı çok daha farklı da kazanabilirdik. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Salih Uçan ise Fenerbahçe'de 10'uncu senesini dolduran Selçuk ağabeyinden böyle sözler duymasının kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Takımda yorgunluk vardı, ama sahada en iyi mücadeleyi verdiğimizi düşünüyorum. Liderle aramızda 4 puan fark var, ama kapanmayacak bir fark değil. Son zamanlarda iyi maçlar çıkarıyoruz ve inşallah böyle devam ederiz" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Mehmet Özdilek Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title