Haberler

Teknik Direktör Güneş: Rakibimize Üstün Gelebileceğimizi ve Kazanabileceğimizi Düşünüyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın oynanacağı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın oynanacağı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Güneş, Benfica'dan rövanşı almak istediklerini ifade ederek, "Bir hafta önce deplasmanda kaybettiğimiz Benfica ile rövanş maçı oynayacağız. İlk maçta özellikle yediğimiz ikinci gol sonrası olumsuz bir durum ortaya çıksa da rakibimizi tanıdık.

Rakibimize karşı üstün geleceğimizi ve kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Rakibimizin önemli bir takım olduğunu biliyoruz. Her takıma önem veriyoruz. Yarın ki müsabakada bizim için özellikle oyunun ilk bölümlerinde atacağımız gol olumlu bir adım olacaktır. Umarım öyle olur.

İyi başlayıp sonunu iyi getirmek istiyoruz. İlk maçta rakibimize bakarak kendi gücümüzü gördük. İlk maçta tedirgin başlamıştık ama sonra iyi oynamıştık. İlk maçtaki skoru hak etmemiştik. Bu maçta gol yemeden gol atmaya çalışacağız" dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nı kendi sahaları gibi kabul ettiklerini ifade eden Güneş, "Burada kendi sahamızda sayılırız. Burada çünkü çok maç oynadık. Büyükşehir Belediyespor'dan sonra burada en fazla maç oynayan takım biziz. Buranın bize olumlu yansıdığını düşünüyorum.

Kendi sahamızdaki gibi olmaz ama İstanbul'da oldukça fazla taraftar sayımız var. Yarın ki maçta çok seyirci olacaktır ama sezon başındaki dalgalanmalar ve Ramazan ayının etkisiyle az seyirci olabilir. Umarım iyi bir seyirci sayısına ulaşırız. Yarın tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bu bize olumlu yansıyacaktır" şeklinde konuştu.

İlk maçta hakem şansızlığı yaşadıklarını da söyleyen Güneş, "Bizim yarınki maçta hakemle işimiz olmayacak. İlk maçta hakem hataları oldu. İki golümüz sayılmadı. Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan ikinci gol bana göre goldü. Ama hakem hataları yarın da olabilir biz sadece işimizi yapacağız" dedi.

"BENFİCA'YA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Yarın ki maçta oyunu iki yönlü oynamaya çalışacaklarını da ifade eden tecrübeli teknik adam, "Benfica, hem evinde, hem deplasmanda aynı tarzda oynayabilecek bir ekip. Yarınki maç onlar için de riskler taşıyan bir maç olacaktır.

Yarın öncelikle hedefimiz kazanıp turu geçmek olacak. Benfica'ya karşı üstünlüğümüzü göstermek istiyorum. Bu maç bizim önümüzdeki sezon için sergileyeceğimiz performans adına da önemli bir gösterge olacaktır. Rakip bizden daha avantajlı başlayacak ama biz onu dezavantaja çevirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SADRİ ŞENER ANTRENMANI İZLEDİ

Bu arada Bordo-mavililer, maçın oynanacağı statta 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenmanda futbolcuların koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Takımın moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, Başkan Sadri Şener de tura fazlasıyla inandığını söyledi. Bu arada başkan Sadri Şener statta incelemelerde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title