Haberler

Teknik Direktör Ersun Yanal, 33 Yıl Sonra Diplomasını Aldı

Teknik direktör Ersun Yanal, 33 yıl önce mezun olduğu Manisa Celal Bayar Üniversitesinden (MCBÜ) diplomasını aldı.

Teknik direktör Ersun Yanal, 33 yıl önce mezun olduğu Manisa Celal Bayar Üniversitesinden (MCBÜ) diplomasını aldı.

MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesince gerçekliştirilen "Dünya'da ve Türkiye'de Futbol" konulu söyleşiye katılan Yanal, daha sonra Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çelebi, Yanal'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversiteyi marka değeri haline getiren unsurun mezunların başarıları olduğunu belirtti.

Yanal'ın okuduğu dönemdeki yüksek okulun Spor Bilimleri Fakültesi olduğunu dile getiren Çelebi, "Burada, teknik adam, yönetici, hakem ve sporcu olarak sizin gibi çok değerli arkadaşlar yetiştirildi. Sizin gibi başarılı öğrencilerin geldiği noktayı görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bizim mezunlarımız diye sizden bahsetmekten mutlu oluyoruz." dedi.

Yanal ise mezun olduğu üniversiteye tekrar gelmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "33 yıl önce mezun olduğum okulun diplomasını bugün almak nasipmiş. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Prof. Dr. Çelebi ziyaretin sonunda Yanal'a mezuniyet diplomasını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ersun Yanal Türkiye Çelebi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title