Haberler

Tekneyle Şampiyonluk Turunda Yaralanan Taratarların Sağlık Durumu

TEKNEYLE  şampiyonluk turunda yaralanan Samet Bakan'ın sol bacağının durumunun iyi olduğu sağ bacağı ile ilgili tedavinin sürdüğü öğrenildi. Kazada sol bacağı kırılan Özlem Ger Gürel'in ise ameliyat edildiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi.  Her iki kiralık teknenin kaptanlarının ise Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde gözaltında oldukları kaydedildi.

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına 'Karadeniz Teknik Üniversitesi Kartalları' taraftar grubu üyesi 4 arkadaş eşleriyle birlikte dün kiraladıkları bir tekneyle kutlamalara katıldı. Beşiktaş açıklarında 8 kişinin bulunduğu tekne yine taraftarların bulunduğu başka bir tekne ile çarpıştı. Edinilen bilgiye göre çapmanın etkisiyle kırılan demir korkuluklar güverte bulunan Özlem Ger Gürel ile Samet Bakan'ın bacaklarının üzerine yığıldı. Ortaköy İskelesi'ne çıkarılan yaralılardan Bakan, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken Özlem Ger Gürel ise Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastaneye götürüldü.

TEKNE KAPTANLARI GÖZALTINDA...

Tedavi altına alınan ve her iki bacağında kırıklar bulunan Bakan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, Gürel'in de sol bacağının kırıldığı ve durumunun şuan için iyi olduğu belirtildi. Kazaya karışan teknelerin kaptanlarının da Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde gözaltında oldukları ve yarın savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.

"O KADAR TEKNE BİR ARAYA GELİNCE DALGALANMA OLDU"

Kazada aynı teknede bulunan Anıl Çıtlak, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için tekneyle çıktıklarını belirterek, "Yanımızda eşlerimiz vardı. Biraz ayrı olmak istedik. Herşey güzeldi. Dönüş yolunda o kadar tekne bir araya gelince dalgalanma oldu. Önce olayı fazla anlamadık. Daha sonra videoları izleyince fark ettim bizim teknenin yönü değişmiş. Yanımızdan geçen büyük tekne ile çarpişma oldu" dedi.

"ÖZLEM'İN DURUMU İYİ SAMAT'İN SAĞ BACAĞI İÇİN UĞRAŞIYORLAR"

Kazada, Özlem'in sol bacağından, Samat'in ise her iki bacağından yaralandığını anlatan Çıtlak, Özlem Ger Gürel'in ameliyatının iyi geçtiğini, Samet Bakan'ın ise hayati tehlikeyi atlattığını söyledi. Çıtlak, "Samet'in ameliyatı 6 saatten fazla sürdü. Sol bacağının durumu iyi, şu an için sağ bacağı için uğraşıyorlar" dedi.

"YÖNETİMDEN BİRİLERİ GELİRSE SAMET'E MORAL OLUR"

Yılardır Beşiktaş taraftarlığı yaptığını anlatan Çıtlak, "Gönül isterdi ki yönetimden birilerinin buraya gelmesi. Birilerinin gelip Samet'i görmesi onun için moral olacaktır" diye konuştu.

"BİZİM TEKNENİN YÖNÜ DEĞİŞTİ"

Kaza anında Samet ile Özlem'in yan yana durduğunu kendisinin de hemen yanlarında olduğunu söyleyen Çıtlak, teknenin Samet ile Özlem'in bulunduğu noktaya çarptığını söyledi. Tam o sırada kulübün teknesine baktıklarını ve oraya doğru el salladıklarını anlatan Çıtlak, "Sağ tarafımızı görmedik. Yönümüz de değişince bir anda çarpışma meydana geldi. Bizim tekne diğer teknenin önüne kırıyor gibi düşünün. Herhangi bir ayak sarkıtma falan yok. Videolarda da belli. Hepimiz ayaktaydık" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title