Haberler

Teknede uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı geldi, emniyet harekete geçti

Güncelleme:

Teknede uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı geldi, emniyet harekete geçti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden uyuşturucu tacirlerine darbe

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında bin 12 adet skunk, 898 adet extacy hap, 427 gram toz esrar ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında, Fatih ilçesi Yenikapı Limanı'nda bulunan bir teknede uyuşturucu madde satışı yapıldığı öğrenildi. Yapılan 2 ay süreli fiziki ve teknik takip sonucu Emrah K. isimli şahsın ruhsat sahibi olduğu tekneyi, Mehmet Emin K. isimli şahsın zula olarak kullanıp oğulları olan Serkan K. ve Selçuk K. isimli şahıslarla uyuşturucu maddenin piyasaya dağıtımını yaptığı tespit edildi. 10 Ekim 2019 günü Serkan K. isimli şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, bin 12 skunk, 207,8 gram toz esrar, 357 adet extacy hap, 48,9 gram metamfetamin, 6,7 gram bonzai, 8 gram kubar esrar, 0,25 gram taş kokain, 58 gram muhtemel uyuşturucu madde ele geçirildi. Serkan K. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Yapılan çalışmaların devamında 31 Ekim 2019 günü yapılan operasyonda, Mehmet Emin K., Selçuk K. ve Emrah K. isimli şahıslar yakalandı, şüpheli şahısların ikametleri ve teknelerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 542 adet extacy uyuşturucu hap, bin 154 gram kubar esrar, 156.80 gram muhtemel uyuşturucu madde, 220 gram toz esrar, 50 adet fişek, 1 adet muşta, 1 adet çalışır vaziyette kelepçe, 2 adet hassas tartı, bin 440 Türk Lirası ve 5 Amerikan Doları, 2 adet cep telefonu, 9.12 gram taş kokain ele geçirildi.

Öte yandan, 10 Ekim tarihinde yapılan ilk operasyonda yakalanan Serkan K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 31 Ekim tarihinde yapılan operasyonda yakalanan Mehmet Emin K., Selçuk K. ve Emrah K. isimli şahısların ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title