Haberler

Tekne Faciası...Bir Kişinin Daha Ceseti Bulundu

Maltepe'den Kınalıada'ya dönerken teknelerinin alabora olması sonucu denizde kaybolan 4 gençten birinin daha cesedi bulundu. Üç hafta önce kaybolan gençlerden Şerafettin Yakar'ın cesedi de geçen hafta bulunmuştu. İki genç ise hala kayıp.

Maltepe'de yaklaşık 20 gün önce bir düğüne katıldıktan sonra Kınalıada'ya dönen gençlerin teknesi lodos nedeniyle Kınalıada yakınlarında alabora olmuş teknede bulunan 5 gençten biri sabaha karşı kurtarılırken 4 genç ise denizde kaybolmuştu. Fenerbahçe Sahili'nde denizde ceset gören vatandaşların ihbarı üzerine herekete geçen deniz polisi cesedi Kadıköy Mendirekten karaya çıkardı. Kayıp gençlerin yakınları da olay yerine çağırılırken kayıp gençlerden Cihan Şahin'e ait olduğu belirlenen ceset ağabeyi Alper Şahin ve yakınları tarafından teşhis edildi. Cihan Şahin'in cesedi olay yerinde polis ve savcılık tarafından yapılan yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kayıp gençlerden Şerafettin Yakar'ın cesedi de geçtiğimiz günlerde Burgazada açıklarında deniz polisi tarafından bulunmuş ve Kınalıada da toprağa verilmişti. Basın mensuplarına açıklama yapan Cihan Şahin'in yakın akrabası Av. Ali Rıza İlgezdi "Bu gün saat 11.00'de Fenerbahçe açıklarında ceset bulundu. Kardeşi gelip teşhis etti. Şimdi Adli Tıp Kurumu Morguna götürülüyor. Kınalıada da doğdu, yarın Kınalıada'da defnedeceğizö diye konuştu. Kayıp gençlerden Yücel Yazgan ve Tolga Baştepe ye ise halen ulaşılamadı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title