Haberler

Erzurum Tekman'da Karakola Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Erzurum'un Tekman ilçesinde PKK'lı bir grup terörist jandarma karakoluna silahlı saldırıda bulundu. Askerin anında karşılık vermesi ile 3 terörist öldürüldü.

Erzurum'un Tekman ilçesinde PKK'lı bir grup terörist jandarma karakoluna silahlı saldırıda bulundu.

ŞİDDETLİ ÇATIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde PKK'lı bir grup terörist, Tekman ilçesine bağlı Gökoğlan beldesinde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzun menzilli silahlarla saldırdı. Askerlerin ateşe anında karşılık vermeleri üzerine çatışma çıktı. Şiddetli çatışmanın devam ettiği öğrenilirken güvenlik güçleri bölgeye takviye olarak kaydırıldı.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı ve 3 teröristin öldürüldüğü öğrenildi.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Tekman ve Karayazı ilçelerinde bugün akşam saatlerinde düzenlenen operasyonlarda 12 kişi terör örgütü üyesi olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüklerine götürüldü.

Sabah saatlerinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 34 kişiden ise mahkemeye sevk edilen 4 terör örgütü şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Tekman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (159)

batılı:

delikanlı gibi savaşsalar asker onları cıktıgı yere sokar,ama teröristlerden şeref beklemekkkk

285
36
yanıtYanıtla
kazım:

hepsini öldürün yaşatmayın

240
21
yanıtYanıtla
Ulkucu:

İtlerin hepsini oldurun

205
33
yanıtYanıtla
AKİF BEY:

Leş sayısı 5''e çıktı hayırlı olsun

154
17
yanıtYanıtla
gurkan:

Gebertin ermeni tohumlarini Allah askerimizin yardimcisi olsun

157
11
yanıtYanıtla
Turkiye:

Pkk avi basladi. Vur mehmedim kacacak delik arasinlar bundan boyle Once vatan haydi bismillah

141
24
yanıtYanıtla
Zaza siverek:

Bu polis ıstibarat nerde? gerçek pkk liler klavye başında tespit edip atsınlar iceri

110
19
yanıtYanıtla
battal gazi:

ne klavyesinden bahsediyosun adamlar mecliste maaşlarını bile bizden toplanan vergilerle ödeniyor

yanıt11
yanıt1
vanlı laz:

Günün en güzel haberi geberin nankòr itler

107
13
yanıtYanıtla
Celko:

Ölümden bahsediyorlar sen günün en güzel haberi diyorsun yüce Allahtan dilerim sen ve senin gibilerde günün güzel haberlerini sevdiğinizin ölümüyle yaşarsınız

yanıt6
yanıt48
Tüm 159 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title