Haberler

Tekirdağ Tren Kazasında Ölen Özcan Cesur Toprağa Verildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerden Özcan Cesur (47), memleketi Muratlı ilçesinde toprağa verildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerden Özcan Cesur (47), memleketi Muratlı ilçesinde toprağa verildi. Muratlı Devlet Hastanesi morgundan ailesi tarafından alınan Özcan Cesur'un cenazesi, İnanlı Mahallesi Camii'ne getirildi. Cenazeye Cesur ailesinin yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aile taziyeleri kabul ederken, Cesur'un oğlu ve ağabeyinin cami avlusunda ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Özcan Cesur'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İnanlı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Cesur'un akrabasının düğünü için ilçeye geldiği ve düğünden sonra Çorlu'ya dönmek için trene bindiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Tekirdağ Muratlı Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title